SCHIMBARE WINDOWS

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
kurunczii525

SCHIMBARE WINDOWS

#1 Mesaj de kurunczii525 »

BUNA ZIUA !

AM REISNTALAT WINDOWSUL SI DUPA CE AM DESCARCAT DIN NOU PROGRAMUL DE PE INTERNET SA-MI RECUPEREZ DATELE IMI CERE COD DE ACTIVARE ,MENTIONEZ CA AM AVUT ABONAMENT LA SAGA PS ACUM 3 ANI,DUPA CARE NU AM MAI PLATIT CA NU AM AVUT NEVOIE DE ACTUALIZARI, DAR ACUMA AM NEVOIE DE DATELE ,PENTRU CA DIN FEBRUARIE LUCREZI DIN NOU IN PROGRAM.M-AM LOGAT SI IMI SCRIE CA CT UTILIZATOR INCHIS,DAR EU NU AM NEVOIE DE ACTUALIZARI NUMAI DE DATELE MELE ,PENTRU CARE NU MI SE PARE CA AR TREBUIE SA PLATESC DIN NOU 200 DE LEI.AS INTELEGE DACA AVEAM NEVOIE DE SAGA C PENTRU SOCIETATI,DAR PENTRU SAGA PS CARE ZICETI CA E GRATIS NU AR TREBUIE PLATIT DIN NOU CAND CINEVA MUTA DE PE UN CALCULATOR PE ALTUL BAZA DE DATE SAU ISI SCHIMBA WINDOWSUL.
VA ROG SA-MI DATI O SOLUTIE !

MULTUMESC !

fagarasa176

Re: SCHIMBARE WINDOWS

#2 Mesaj de fagarasa176 »

:shock: imi pare rau dar actualizarile sunt contra cost.
A'ti facut o salvare a folderului SAGA?
Chiar si asa ca sa va mearga va trebuie aceasi versiune de program ca cea initiala
Date d-vs se salveaza local pe calculator...nu on'line (asa am inteles :roll: )
Migrarea programului este gratuita de 2 ori pe an in cazul unui abonament
PS: va rog nu mai folositi CAPS nu este estetic
Ultima oară modificat Joi Oct 17, 2013 6:51 pm de către fagarasa176, modificat de 2 ori în total.
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

bicfinancial

#3 Mesaj de bicfinancial »

Trebuia sa salvati versiune PS initiala - acum prin instalarea noii versiuni ( care contine si actualizari ) este normal sa nu puteti lucra.

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Pentru KuruncziI525
Asa cum zicea si FagarasA176 trebuia sa faceti o copie de siguranta a programului, mai exact a folderului "SAGA PS.3.0", precum sa aveti kit-ul de instalare utilizata la instalarea programului, deoarece daca descarcati acum de pe internet kit-ul atunci descarcati o versiune noua care reprezinta deja actualizare.
Acum daca aveti copie dupa program si kit-ul vechi puteti sa reveniti la vechea situatie.

kurunczii525

#5 Mesaj de kurunczii525 »

Multumesc pentru raspuns, dar am facut normal copia folderului "SAGA PS 3.0. " si kit-ul de instalare , dar mai departe tot imi cere cod de activare.Tot nu inteleg de ce trebuie cod de activare daca este gratuita programul Saga PS.(eventual spuneti-mi de unde pot descarca versiunea mea mai veche Saga PS 3.0.205)

Am folosit CAPS pentru ca dupa cum stau acuma lucrurile trebuie sa rescriu din nou la un Cabinet Medical Veterinar tot ce am lucrat pe 2 ani retro, nu ma interesa "esteticul" scrisului, mai mult baza de date pe care doresc sa recuperez !!!!!!!!!!!

Multumesc pentru ajutor !

dragomirt

#6 Mesaj de dragomirt »

In principiu te pot ajuta daca mai ai copia intacta a directorului saga. fara sa incerci actualizare saga.
Detalii la [email protected]

septimiuv

#7 Mesaj de septimiuv »

kurunczii525 scrie:Multumesc pentru raspuns, dar am facut normal copia folderului "SAGA PS 3.0. " si kit-ul de instalare , dar mai departe tot imi cere cod de activare.Tot nu inteleg de ce trebuie cod de activare daca este gratuita programul Saga PS.(eventual spuneti-mi de unde pot descarca versiunea mea mai veche Saga PS 3.0.205)

Am folosit CAPS pentru ca dupa cum stau acuma lucrurile trebuie sa rescriu din nou la un Cabinet Medical Veterinar tot ce am lucrat pe 2 ani retro, nu ma interesa "esteticul" scrisului, mai mult baza de date pe care doresc sa recuperez !!!!!!!!!!!

Multumesc pentru ajutor !
nerusinarea e maxima la Pecica se vede

herganiec

#8 Mesaj de herganiec »

sigur e SetupPS205.exe ?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

herganiec

#9 Mesaj de herganiec »

uite descarca de aici SAGA PS vers 205.
https://d.transfer.ro/transfer_ro-18oct ... f8c52a.zip

sper sa te ajute. daca asta e varianta care spui ca ai avut-o pe calculator ultima, altfel ...
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

dragomirt

#10 Mesaj de dragomirt »

Buna ziua,

Pt ,,kurunczii525,,
M-am oferit sa te ajut. Se pare ca nu vrei.
Este normal sa ceara cod de activare atata timp cat treci la alta versiune.
Acelasi lucru se intampla si daca folosesti aceeasi versiune pt ca faci de fapt un import de date.
Datele tale trebuie sa fie integrate in program.
Cand te hotarasti sa fii ajutat anunta.
In cazul tau se poate rezolva simplu. Foarte simplu.
Dar....

kurunczii525

#11 Mesaj de kurunczii525 »

PT. dragomirt !

Scuze , dar m-am îmbolnăvit între timp și nu pot numai spre seară să stau la calculator acasă.Am nevoie încă de ajutor, pentru că tot nu am recuperat baza de date. Multumesc !!!

fagarasa176

#12 Mesaj de fagarasa176 »

Exista o modalitate...dar nu poate fi impartasita..am mult respect pentru munca celor de la SAGA
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

kurunczii525

#13 Mesaj de kurunczii525 »

Bună,

Vă trimit e-mailul meu ([email protected])pentru rezolvarea problemei dacă se poate, și mie îmi place Saga de aceea am dorit să recuperez datele și lucrez mai departe în acest program.
Mulțumesc !

septimiuv

#14 Mesaj de septimiuv »

daca-ti place saga plateste abonament

kurunczii525

#15 Mesaj de kurunczii525 »

Bună !

Mulțumesc pentru toată lumea pentru ajutorul acordat, dar am vorbit cu cei de la saga și am reușit să-mi recuperez baza de date.

Mulțumesc din tot sufletul !

Scrie răspuns