ACTUALIZARE SAGA

lupum263

ACTUALIZARE SAGA

#1 Mesaj de lupum263 »

Buna ziua
stiti cumva ce s-a modificat la declaratia 112 si de ce SAGA nu actualizeaza ?
multumesc

herganiec

Re: ACTUALIZARE SAGA

#2 Mesaj de herganiec »

faceti instalalrea programului din nou si apoi verificati.
programul s-a actualizat in 20.10 Imagine
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

eugen01

#3 Mesaj de eugen01 »

ver 3.0.425
din 24.09.20131. S-a introdus posibilitatea asocierii de fisiere oricarui document operat in program. Daca se trage cu mouse-ul un fisier din calculator in ecranul programului, acesta se va asocia inregistrarii curente. In partea superioara a tuturor ecranelor de operare s-a introdus un buton, care are ca pictograma un segment de lant, pentru a accesa aceste fisiere. Pictograma va deveni rosie in cazul in care exista fisiere atasate. Optiunea este utila atunci cand se doreste atasarea de fisiere PDF, imagini sau fisiere text unei inregistrari.
2. S-a actualizat formularul D112. Modificarea vizeaza situatiile in care exista concedii pentru ingrijire copil. Acum se compleaza data plecarii cu data pana la care persoana in CIC este salariat, iar in luna in care se termina concediul se completeaza data angajarii cu ziua la care se intoarce la lucru.
3. S-a actualizat formularul 301.
4. In pagina "Concedii de odihna / Concedii fara plata / Suspendari" din ecranul "State salarii -> Concedii" s-a introdus un buton numit "Cerere" care genereaza automat cererea aferenta in format PDF pentru concedii de odihna, concedii fara plata si suspendari.
Plecand de la premisa ca verificam site-ul si ca necunoscand alte modificari, zau daca pot sa presupun de ce Saga nu actualizeaza.

Haiti...m-am molesit.Herganiec a fost mai iute. :P

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

:mrgreen:
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

eugen01

#5 Mesaj de eugen01 »

Pai da ! Intre timp am mai facut sapaturi (update la ..knowledge..ma rog aducere la cunostinta) si cred ca lupum a citit despre noile omfp-uri (apar si pe site-ul MF)
http://economie.hotnews.ro/stiri-finant ... e-lege.htm

Am si io o intrebare...care este problema cu "numarul de evidenta al platii " ???? :roll:

niculcea

#6 Mesaj de niculcea »

legat de nr de evidenta a platii.....nu stiu ce au actualizat.....ca era si inainte.
daca ai un PV de amenda, pentru a plati treb sa iei de pe anaf acest nr de eidenta ( introduci nr si data procesului verbal si iti da acest nr de evidenta) pe care il treci pe ordinul de plata.

balazse

#7 Mesaj de balazse »

Aici gasesti ce s-a actualizat in programul oficial de "Ordin de plată/Foi de vărsământ (OPFV 2013)":
http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Ap ... 102013.txt
Sincer n-am vazut acolo vreo modificare de evidenta a platii, ca urmare nici cei de la Saga nu au ce sa modifice.

Scrie răspuns