Cod de bare; scaner

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
fizesang

Cod de bare; scaner

#1 Mesaj de fizesang »

La introducerea de articole noi CB codul de bare care mi-l pune incepe cu 5940000000011; primele cifre 59400000 vreau sa le schimb cu 64259692(cod atribuit firmei mele) si nu stiu de unde.... vreau sa-mi generez automat CB ...nu sa introduc manual.

Inca o problema: sunt anumite tipuri(marci) de scanere compatibile cu saga? vreau ca in momentul vanzarii unui produs sa-l scanez si sa tiparesc bonul fiscal sau factura.....

La tiparirea de etichete pentru produse cu codul de bare aferent ar fi compatibila o imprimanta ZEbra TLP2844?

gagium936

Re: Cod de bare; scaner

#2 Mesaj de gagium936 »

fizesang scrie:La introducerea de articole noi CB codul de bare care mi-l pune incepe cu 5940000000011; primele cifre 59400000 vreau sa le schimb cu 64259692(cod atribuit firmei mele) si nu stiu de unde.... vreau sa-mi generez automat CB ...nu sa introduc manual.

sunt anumite tipuri(marci) de scanere compatibile cu saga?
salutare,

- ref la generarea codului de bare, din cate stiu daca vrei sa il genereze SAGA, incepe cu 594 din cauza faptului ca acesta este codul de tara (RO) si nu cred ca il poate genera SAGA tinand cont de codul atribuit al firmei - poti doar sa trimiti mail si sa sugerezi o astfel de idee, insa ramane de vazut daca se va implementa
- eu am incercat 3 modele de scannere si toate functioneaza fara probleme
Keep Walking!

Scrie răspuns