transfer intre gestiuni

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Încuiat
popescuv903

transfer intre gestiuni

#1 Mesaj de popescuv903 »

Salut, dupa actualizarea 426 am intampinat urmatoarea situatie:
pt a ma putea face inteleasa incep prin a descrie succint modul de lucru: am doua gestiuni distincte: 1 cu produse finite si 2 cu produse finite transferate. Adica produsul finit A (din gestiunea 1)devine prin sortare produsul finit transferat A1, A2, ... An (din gestiunea 2). Pana sa fac actualizarea 426 puteam sa fac la un singur transfer oricate inregistrari de tipul : 7 buc A devin 7 buc A1, 10 buc A devin 10 buc A2, 3 buc A devin 3 buc A3, samd. Dupa ce am facut actualizarea 426 nu mai pot face decat 2 inregistrari la un transfer, la salvarea celei de-a treia apare un mesaj care spune ca "Articolul a mai fost introdus o data in transfer. Intr-un transfer nu este posibil sa apara de doua ori acelasi articol." Asta ma forteaza sa fac mai multe transferuri fiecare cu cate doua inregistrari, in loc de unul cu cate inregistrari doresc asa cum am procedat din 2011 pana acum cateva zile.
Am incercat si sa redescarc actualizarea, dar tot nu merge. E vreo sansa sa revin la modul de transfer mai simplu folosit anterior?
Multumesc anticipat de ajutor.

balazse

Re: transfer intre gestiuni

#2 Mesaj de balazse »

Cel mai rapid ar fi sa trimiti un e-mail echipei Saga, dupa care sa ne zici si noua solutia.

popescuv903

#3 Mesaj de popescuv903 »

ok asa o sa fac

popescuv903

#4 Mesaj de popescuv903 »

raspunsul de la SAGA:
Nu, nu este posibil sa reveniti la vechiul sistem. Programul blocheaza dublarea articolelor din doua considerente:
1) nota contabila nu se va genera corect pentru articolele dublate
2) la transfer, puteti transfera intreaga cantitate pe o singura pozitie (avand in vedere ca oridcum programul va completa pretul in functie de cantitate si metoda de evaluare a stocurilor la iesire).

herganiec

#5 Mesaj de herganiec »

nu ramane decat .. mai multe transferuri cu cate 2 pozitii pe ele.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Încuiat