cerere 318
-
cerere 318
am depus cererea de rambursare tva din Irlanda pentru niste achizitii din 2012 in luna martie 2013, am primit un email prin care mi s-a cerut sa trimit actele in original si alte clarificari la achizitiile respective , le-am trimis pe 5 mai, iar de atunci nu am mai primit nimic nici banii nici un alt raspuns daca a fost aprobata rambursarea , cum as putea afla ceva in legatura cu aceasta cerere deoarece am trimis un email la adresa prin care mi s-a cerut sa trimit actele si nimic, poate a mai fost cineva in aceasta situatie, suma de recuperat este de 7500 euro.
Re: cerere 318
verifica pe site la anaf starea declaratiei
-
pe anaf scrie ca declaratia a fost inregistrata de catre statul mebru de rambursare IE in 27/02/2013
asteapta banii atunci
-
revin la subiect cerere 318
am verificat pe site anaf si pe 21 octombrie apare ca cererea a fost respinsa , am cerut la anaf sa-mi spuna motivul respingerii, mi s-a comunicat ca nu s-au trimis actele cerute dar eu le-am trimis prin posta romana -par avion, actele nu au venit inapoi , era inclusiv factura in original si CMR , as mai putea face ceva?
am verificat pe site anaf si pe 21 octombrie apare ca cererea a fost respinsa , am cerut la anaf sa-mi spuna motivul respingerii, mi s-a comunicat ca nu s-au trimis actele cerute dar eu le-am trimis prin posta romana -par avion, actele nu au venit inapoi , era inclusiv factura in original si CMR , as mai putea face ceva?
astepti raspuns din irlanda prin posta
-
intrebarea mea este cum as putea sa demonstrez ca eu am trimis actele pe baza facturii si a documentului de la posta dat fiind ca motivul respingerii de la plata este netrimitere de documente
depinde cum ai trimis documentele
plic normal inchis sau ai nota de expeditie?
plic normal inchis sau ai nota de expeditie?
-
cu nota de expeditie