Crash Interfata "Fisier in lucru la un alt post"
Crash Interfata "Fisier in lucru la un alt post"
In Saga C, cand deschid registrul de casa si mai deschid fereastra cu Intrari, de exemplu, daca devalidez o factura achitata imi da eroare "Fisier in lucru la un alt post", urmat de "Anulez tranzactia" si programul crash-uie. Aceasta eroare nu apare si in Saga PS.
Re: Crash Interfata "Fisier in lucru la un alt post"
Dupa parerea mea ar fi optim sa trimiti si un e-mail echipei Saga (pentru siguranta).
si casa si intrarile le deschideti deodata.. ? lucrati concomitent in ambele?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Ocazional, da. Oricum, mie mi se pare a fi un bug sa crashuie programu.
mie nu.. daca ati lucra pe 2 calculatoare separat atunci da.. dar de pe acelasi calculator nu e ok sa deschideti si sa operati deodata in mai multe ferestre.... puteti avea erori sau sa nu se inregistreze anumite articole.
..(PS am mai auzit iar pe cineva care lucra concomitent in 2 firme pe saga deodata.. si s-a pomenit ca s-au inregistrat notele de la una la alta..)
Aveti grija .. cand lucrati pe intrati faceti doar intrari. IESITI si apoi intrati in casa si operati in casa... apoi IESITI si intrati iarasi unde aveti nevoie.. nu cu 4-5 module deschide deodata...
..(PS am mai auzit iar pe cineva care lucra concomitent in 2 firme pe saga deodata.. si s-a pomenit ca s-au inregistrat notele de la una la alta..)
Aveti grija .. cand lucrati pe intrati faceti doar intrari. IESITI si apoi intrati in casa si operati in casa... apoi IESITI si intrati iarasi unde aveti nevoie.. nu cu 4-5 module deschide deodata...
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)