1.Propun introducerea în jurnalul de cumpărări / vânzări la coloanele: Baza TVA neex şi TVA neexigibilă valoarea totală a coloanei.
De ex: totalurile de la situaţii stocuri
2.Dacă soluţia tehnică permite - evidenţierea necolerarii TVA neexigibil din jurnal cu soldul conturilor 4428
De exemplu totalul coloanei să fie de culoarea roşie in cazul neconcordantei.
Jurnal de TVA
-
Re: Jurnal de TVA
1. uita-te cu atentie la jurnal, exista totalurile
2. daca nu sunt egale sumele, programul introduce o nota de reglare pentru a le egala
2. daca nu sunt egale sumele, programul introduce o nota de reglare pentru a le egala
-
1. dacă te referi la raportul printabil aşa este (există total coloana TVA neexigibil ) - eu mă refer mai exact în macheta
2. eu am avut cazuri de diferenta şi nu s-a efectuat această reglare - ce notă cotabila face ?
2. eu am avut cazuri de diferenta şi nu s-a efectuat această reglare - ce notă cotabila face ?
inchideti luna si vedeti la art contabile.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Pentru punctul 1. echipa saga are in vedere aceasta propunere pentru punctul 2. nu
Pacat ca nu se gaseste o solutie ca sa se evidenţieze de unde provin sumele in cazul necolerarii TVA neexigibil din jurnal cu soldul conturilor 4428.O simpla nota contabila de reglare nu este solutia.
Sigur este o greseala-se intampla greseli celor ce muncesc- dar atunci este f.f. greu sa o identifici in vederea corectarii ei.
Poate totusi echipa Saga ne ajuta si in acest caz.
Eu va rog f.mult ....
Sigur este o greseala-se intampla greseli celor ce muncesc- dar atunci este f.f. greu sa o identifici in vederea corectarii ei.
Poate totusi echipa Saga ne ajuta si in acest caz.
Eu va rog f.mult ....
da ar fi bine sa ne ajute cu asta.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)