cum anulez o factura in saga????
-
cum anulez o factura in saga????
Vrea sa anulez o factura pentru ca a fost facuta aiurea, nu s-a sters la momentul potrivit si s-au emis cateva facturi dupa ea, iar numarul a ramas si trebuie sa-i justific lipsa. Daca iau acum acel numar de factura este ... nu stiu daca e corect.....cu data de noiembrie , dar are ordinea de octombrie. Nu stiu cum sa va explic. Mai bine as intreba daca e corect sa iau numarul de factura in noiembrie , chiar daca el avea ordinea in octombrie. Nu stiu daca m-am facut inteleasa. Oricum, raman la intrebarea initiala: cum anulez o factura in SAGA pentru ca nu pot? In alte programe de contabilitate se poate. Multumesc pentru raspunsuri si pentru intelegere!
Re: cum anulez o factura in saga????
din cate stiu eu, nu se poate, si eu m-am lovit de o asemenea problema 

Keep Walking!
listeaza-o asa cum e , o barezi si scrii anulata..
in Saga, o devalidezi(scrii la inf suplimentare "anulata") si o lasi acolo sau o stergi pur si simplu.
in Saga, o devalidezi(scrii la inf suplimentare "anulata") si o lasi acolo sau o stergi pur si simplu.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
In plus se poate si valida avand completat doar partea superioara.
eu am zis sa ramana devalidata dar cu datele in partea de jos exact ca cea anulata sa "se vada clar" 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
lasa o factura nevalidata si spune-ne daca te deranjeaza ceva la inchidere luna 

-
Eu am listat jurnalul de vanzari si am facut precizarea, in scris, ca numarul care lipsea a fost anulat.
Ciulei
- fagarasa176
Cel mai bine creezi un client cu denumirea facturi anulate...in partea de jos a afcturii nu scrii nimic si validezi factura
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!