concediul de crestere copil

munteanud903

concediul de crestere copil

#1 Mesaj de munteanud903 »

Sunt salariata unei unitati (de baza) si mai am si 3 contracte cu norma redusa de 2 ore. Am nascut un copil si trebuie sa intru in concediul de crestere copil pana la 2 ani. Se suspenda contractele de munca, si intrebarea mea este mai pot semna actele societatii chiar daca am contractul suspendat? (bilant, declaratii, etc.) :roll:

dogarus813

#2 Mesaj de dogarus813 »

NU

fordonf465

concediu maternitate

#3 Mesaj de fordonf465 »

Aceeasi problema o am si eu.Eu cred ca nu mai ai voie sa lucrezi nici la alte firme cu norma redusa , ( ar fi bine sa se poata) de la mamera de munca mi s-a spus nu, voi pe ce va bazati cand spune-ti ca mai ai voie sa ai contracte cu timp partial.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

pt ca e contractul suspendat, daca te prinde ca lucrezi îţi anulează suma care o primeşti pt creştere copil şi rămâi angajată. Merge ori una ori alta..
Cunosc un caz de acesta şi apoi a rezolvat până la urmă rămânând tatăl in concediu 2 ani cu copilul iar mama a rămas la lucru (câştiga mai mult dacă mergea la serviciu) dar în nici un caz nu merg amândouă rişti să îţi ia banii înapoi primiţi pentru creştere copil.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

munteanud903

#5 Mesaj de munteanud903 »

suspend si contractele cu timp partial! Doar sa semnez actele fara vreo remuneratie am voie?

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

munteanud903 scrie:suspend si contractele cu timp partial! Doar sa semnez actele fara vreo remuneratie am voie?
nu cred că ai voie nici asta... (ipotetic, nu exişti :) ) dar mai intrebă..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

iosiff

#7 Mesaj de iosiff »

munteanud903 scrie:suspend si contractele cu timp partial! Doar sa semnez actele fara vreo remuneratie am voie?
Daca poti justifica semnarea actelor fara renumeratie cred ca poti sa le semnezi, dar nu in calitate de contabil angajat cu contract de munca

munteanud903

#8 Mesaj de munteanud903 »

multumesc pentru raspunsuri. eu zic ca nu este o problema atata timp cat nu am venituri ci doar le verific actele si imi asum raspunderea

Scrie răspuns