concediul de crestere copil
-
concediul de crestere copil
Sunt salariata unei unitati (de baza) si mai am si 3 contracte cu norma redusa de 2 ore. Am nascut un copil si trebuie sa intru in concediul de crestere copil pana la 2 ani. Se suspenda contractele de munca, si intrebarea mea este mai pot semna actele societatii chiar daca am contractul suspendat? (bilant, declaratii, etc.) 

-
-
concediu maternitate
Aceeasi problema o am si eu.Eu cred ca nu mai ai voie sa lucrezi nici la alte firme cu norma redusa , ( ar fi bine sa se poata) de la mamera de munca mi s-a spus nu, voi pe ce va bazati cand spune-ti ca mai ai voie sa ai contracte cu timp partial.
pt ca e contractul suspendat, daca te prinde ca lucrezi îţi anulează suma care o primeşti pt creştere copil şi rămâi angajată. Merge ori una ori alta..
Cunosc un caz de acesta şi apoi a rezolvat până la urmă rămânând tatăl in concediu 2 ani cu copilul iar mama a rămas la lucru (câştiga mai mult dacă mergea la serviciu) dar în nici un caz nu merg amândouă rişti să îţi ia banii înapoi primiţi pentru creştere copil.
Cunosc un caz de acesta şi apoi a rezolvat până la urmă rămânând tatăl in concediu 2 ani cu copilul iar mama a rămas la lucru (câştiga mai mult dacă mergea la serviciu) dar în nici un caz nu merg amândouă rişti să îţi ia banii înapoi primiţi pentru creştere copil.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
-