dizolvare cu lichidare(radiere)
dizolvare cu lichidare(radiere)
Am o situatie mai speciala nu am regasit o la cautare.
Este o societate care nu mai are activitate din 2003, nu s au depus bilanturile pe mai multi ani, ONRC ul a cerut in 27.10.2011 dizolvarea ei, pe site ul tmb a aparut la detalii legate de proces,, admite cererea,, iar la solutie se ,, amana,,, pe site ul mfinante apare cu mentiunea ,, dizolvare cu lichidare( radiere) din 05.01.2012.
Mentionez ca in fisa, societatea apare cu niste sume platite in plus de la 2001-2002.
Azi am primit o citatie se ne prezenta pe data de 14.11.2013, in calitate de parat in procesul cu ONRC si nu inteleg dece? a facut opozitie ONRC ul dupa atata timp, ei transmitand in sistem ca societatea e radiata din 05.01.2012. Nu stiu ce fac?
Va rog un sfat
Este o societate care nu mai are activitate din 2003, nu s au depus bilanturile pe mai multi ani, ONRC ul a cerut in 27.10.2011 dizolvarea ei, pe site ul tmb a aparut la detalii legate de proces,, admite cererea,, iar la solutie se ,, amana,,, pe site ul mfinante apare cu mentiunea ,, dizolvare cu lichidare( radiere) din 05.01.2012.
Mentionez ca in fisa, societatea apare cu niste sume platite in plus de la 2001-2002.
Azi am primit o citatie se ne prezenta pe data de 14.11.2013, in calitate de parat in procesul cu ONRC si nu inteleg dece? a facut opozitie ONRC ul dupa atata timp, ei transmitand in sistem ca societatea e radiata din 05.01.2012. Nu stiu ce fac?
Va rog un sfat
Re: dizolvare cu lichidare(radiere)
sa te duci la proces sa vezi ce vor. (in primul rand) apoi vezi mai departe.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Probabil că se apucă şi ăştia de recuperat bani pentru radierile făcute de ei din oficiu...de-a lungul timpului!
Da` cum se poate totuşi să intenteze proces unei firme care de fapt nu mai există?Ciudat!
Poate ne lămureşte vreun jurist binevoitor, dacă avem pe-aici pe la noi, pe forum.

Da` cum se poate totuşi să intenteze proces unei firme care de fapt nu mai există?Ciudat!
Poate ne lămureşte vreun jurist binevoitor, dacă avem pe-aici pe la noi, pe forum.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Eu cred ca abia acum a ajuns procesul la rand si s-au grabit cu anuntul pe site ..
Marian Apetre
ar fii si mai tare..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
multumesc pentru raspunsuri, am sunat si la adm fin societatea nu mai e in sistem, am depus doar declaratia 100 la martie 2012 si bilantul de lichidare care mi s a spus ca l pun la arhiva si atat. Daca trebuie sa fac toate procedurile de inchidere la reg com nici nu pot, pentru ca am primit raspuns, ca nu pot sa mi dea cerficat fiscal pentru o societate radiata deja.
Revin, cred ca ai dreptate, pe citatie mai e scris,, in vederea reconstituirii dosarului,, in caz de neprezentare a partilor, judecata se face in lipsa, daca se solicita in scris acest lucru de catre una din parti. Bun, nu solicitam nu ne ducem ce se intampla, daca e vor de recuperarea taxelor, fac poprire pe ce? se extinde asupra administratorul?ferenta scrie:Probabil că se apucă şi ăştia de recuperat bani pentru radierile făcute de ei din oficiu...de-a lungul timpului!![]()
Noaptea mintii
Nu mergi si se termina. Primesti hotararea instantei .
revin cu noutati, a fost termenul pe 13.11.2013 la TMB , solutia ,,incheiere,,, detatii ,,reconstituire dosar. Irevocabil.,,
Nu am fost la tribunal, cred ca este ce ati presupus , se recupereaza taxele sau reconstituire dosar inseamna altceva.
Nu am fost la tribunal, cred ca este ce ati presupus , se recupereaza taxele sau reconstituire dosar inseamna altceva.