Anexe pe disketa la Contract Asigurari Sanatate?
Anexe pe disketa la Contract Asigurari Sanatate?
Cum se pot pune pe disketa anexele la contract asigurari de sanatate din program deorece nu am gasit aceasta optiune. La Prahova se cere ca pe langa contract + anexe listate sa fie depusa si disketa cu anexele la contract.
Re: Anexe pe disketa la Contract Asigurari Sanatate?
trebuia sa îi întrebi cum se face asta din programul lor...iarovoim scrie:Cum se pot pune pe disketa anexele la contract asigurari de sanatate din program deorece nu am gasit aceasta optiune. La Prahova se cere ca pe langa contract + anexe listate sa fie depusa si disketa cu anexele la contract.

şi atunci îi aduci... nici vorbă de aşa ceva.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
In Prahova nu se primesc contractele fara disketa , cum se salveaza din Saga n-am inteles , iar contractul nu are antetul cu casa de sanatate ....... deci nu este bun
astazi am stat la coada degeaba si totusi n-am inteles care este termenul de depunere pt ca ni s-au spus 3 variante 31 aug ,noiembrie si decembrie. Care este termenul?

raspuns
termenul pt depunerea contractelor de asig pt sanatate a fost 08.08.2007.
De exemplu in data de 08.08.2007 Casa de Asig de Sanatate a modificat prg pt a putea scoate direct contractele.
Eu m-am dus a doua zi la CAS Arges si aia nu stiau nimicm m-au plimbat pe la vreo 5 usi pana cand am gasit pe cineva si mi-a zis ca ieri a fost ultima zi dar sa stau linistit ca s-a prelungit termenul pana la sf anului.
Deci in concluzie trebuie facut si depus.
Mai e po problema de cate ori pleaca cineva sau se angajeaza cineva cica trebuie depus din nou contractul si cu salariatii noi.... NEBUNIE FRATE
De la CAS Arges se dau niste contracte direct semnate, le xeroxezi pt cate firme ai anexezi asiguratii si coasiguratii si le depui.
Nu se cere disketa, e o aberatie sa-ti ceara disketa... contractul in 2 exemplare..... si la revedere.
traim in Romania............
Cu stima
baciul
De exemplu in data de 08.08.2007 Casa de Asig de Sanatate a modificat prg pt a putea scoate direct contractele.
Eu m-am dus a doua zi la CAS Arges si aia nu stiau nimicm m-au plimbat pe la vreo 5 usi pana cand am gasit pe cineva si mi-a zis ca ieri a fost ultima zi dar sa stau linistit ca s-a prelungit termenul pana la sf anului.
Deci in concluzie trebuie facut si depus.
Mai e po problema de cate ori pleaca cineva sau se angajeaza cineva cica trebuie depus din nou contractul si cu salariatii noi.... NEBUNIE FRATE
De la CAS Arges se dau niste contracte direct semnate, le xeroxezi pt cate firme ai anexezi asiguratii si coasiguratii si le depui.
Nu se cere disketa, e o aberatie sa-ti ceara disketa... contractul in 2 exemplare..... si la revedere.
traim in Romania............
Cu stima
baciul
[quote="prunutag853"]In Prahova nu se primesc contractele fara disketa ,
Intreabai cum se salveaza contractele pe discheta , si daca nu te lamuresc fraieri de la chiseu, dute la director si fa o reclamatie oficiala scrisa din partea firmei, si cerele sa ti spuna cum sa salvezi contractul pe discheta, fiindca nu am auzit sa existe asa ceva, decat daca il completez on line si salvez fisierul pdf pe discheta.
Termenul a fost in August dar am inteles ca se prelungeste pana la sfarsitul anului.
Intreabai cum se salveaza contractele pe discheta , si daca nu te lamuresc fraieri de la chiseu, dute la director si fa o reclamatie oficiala scrisa din partea firmei, si cerele sa ti spuna cum sa salvezi contractul pe discheta, fiindca nu am auzit sa existe asa ceva, decat daca il completez on line si salvez fisierul pdf pe discheta.
Termenul a fost in August dar am inteles ca se prelungeste pana la sfarsitul anului.
Am gasit solutia pe site-ul lor. Astfel in linkul de mai jos aveti trimitere care programul de generare a contractului de asigurari sociale de sanatate, de unde se pot genera pe disketa anexele 1 si 2:
http://casprahova.mmc.ro/contract_asigurare.htm
Deasemenea trebuie sa va prezentati cu doua diskete diferite, care practic vor contine aceleasi informatii (anexa 1.dbf, anexa2.dbf), la depunerea contractelor la CASS Prahova si cu o copie de pe Certificatul de Inregistrare la Registrul Comertului.
http://casprahova.mmc.ro/contract_asigurare.htm
Deasemenea trebuie sa va prezentati cu doua diskete diferite, care practic vor contine aceleasi informatii (anexa 1.dbf, anexa2.dbf), la depunerea contractelor la CASS Prahova si cu o copie de pe Certificatul de Inregistrare la Registrul Comertului.
-
Chestiune valabila si la Mehedinti, se listeaza din folderul unde se salveaza in format txt, se deschide si se listeaza. Alta problema la Mh, nu mai vor sa preia tabelel de la sanatate pe programul vechi, ne cer sa le facem in Atlas pe programul nou. Programul de la sanatate nu a fost modificat decat pentru cci, restul nu, si ma gandesc ca urmatoarea versiune va fi cu modificarile de rigoare.