Rugăminte...
Rugăminte...
Am o rugăminte la voi. Mă interesează să aflu de la voi următoarea informație:
În județul dumnevoastră, unde depuneți formularele 010 și 070? Exclusiv la Administrațiile Fiscale Județene sau acestea se pot depune și la Serviciile Fiscale Municipale sau la cele orășenești?
Nu mă interesează unde se depun în Bihor, pentru că știu și nici unde se depun în București, la sectoare, pentru că nu este relevant pentru mine. Mă interesează în țară și, cu precădere, județele Cluj, Satu Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud și Sălaj.
Spre exemplu: contribuabilii ce sunt arondați fiscal Serviciului Fiscal Orășenesc Huedin din județul Cluj, unde depun 010 și/sau 070? La Huedin sau la Cluj Napoca la sediul Administrației Fiscale Județene? Dar cei de la Turda? Sau cei de la Codlea - depun la Codlea sau la Brașov? etc.
Vă mulțumesc anticipat.
În județul dumnevoastră, unde depuneți formularele 010 și 070? Exclusiv la Administrațiile Fiscale Județene sau acestea se pot depune și la Serviciile Fiscale Municipale sau la cele orășenești?
Nu mă interesează unde se depun în Bihor, pentru că știu și nici unde se depun în București, la sectoare, pentru că nu este relevant pentru mine. Mă interesează în țară și, cu precădere, județele Cluj, Satu Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud și Sălaj.
Spre exemplu: contribuabilii ce sunt arondați fiscal Serviciului Fiscal Orășenesc Huedin din județul Cluj, unde depun 010 și/sau 070? La Huedin sau la Cluj Napoca la sediul Administrației Fiscale Județene? Dar cei de la Turda? Sau cei de la Codlea - depun la Codlea sau la Brașov? etc.
Vă mulțumesc anticipat.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Re: Rugăminte...
La Brasov: doar la serviciile fiscale orăşenesti.
Ex. Codlea depune doar la Codlea.
Ex. Codlea depune doar la Codlea.
Marian Apetre
Se depun la Serviciile Fiscale orășenești.Cel puţin în judeţul Harghita aşa se procedeză în prezent.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Cei din Huedin si din Turda depun 010 si 070 la Adminstratia Judeteana A Finantelor Cluj la cam 4. ( pt ca vectorul fiscal a ramas la judet nu la orase ).
- fagarasa176
In Constanta 010 se depune la Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului Constanţa de pe B-dul Mamaia
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
-
Serviciul Fiscal Municipal Olteniţa din Judeţul Călăraşi
In instructiunile de la 010 zice ca declaratia se depunde la organul fiscal competent,
care este organul fiscal în a cărui rază teritorială îşi are domiciliul fiscal contribuabilul.
care este organul fiscal în a cărui rază teritorială îşi are domiciliul fiscal contribuabilul.
Marian Apetre
Alte județe? SM, AR, AB, nimeni? Chiar așa...
-
In Bistrita se depune la administratia la care esti arondat. Chiar azi am depus la un Birou fiscal comunal (asa se cheama acum) o declaratie 010 pentru o societate cu sediul intr-o localitate arondata acestui "birou".
Suceava - la fostele administratii municipale/orasenesti. Nu mai stiu care le este titulatura noua.
Vă mulțumesc.
Alte județe? Nu avem colegi și din alte județe?
Alte județe? Nu avem colegi și din alte județe?
te apuci de statistica? 

- balteanuc692
Cu toate ca Alexandria este resedinta de judet pentru Teleorman, la Rosiori De Vede este un "organ fiscal competent" care primeste 010. Am o firma in acel judet...
Mulțumesc. Altcineva?
@septimiu
Da, în scopuri documentare.
@septimiu
Da, în scopuri documentare.