Declaratie 094 cifra de afaceri preluata gresit
-
Declaratie 094 cifra de afaceri preluata gresit
Buna
Care este parerea voastra pt declaratia 094 nu ar fi normal sa se ia in considerare si veniturile obtinute din prestari de servicii intracomunitare??
Ceea ce preia Saga este doar cifra de afaceri din Romania, toate iesirile in lei
Cu multumiri
Care este parerea voastra pt declaratia 094 nu ar fi normal sa se ia in considerare si veniturile obtinute din prestari de servicii intracomunitare??
Ceea ce preia Saga este doar cifra de afaceri din Romania, toate iesirile in lei
Cu multumiri
-
Re: Declaratie 094 cifra de afaceri preluata gresit
salut ,
si eu am observat ca nu actualizeaza datele, desi eu nu am achizitii intracomunitare;probabil este o problema;
am avut in schimb problema cu declaratia 394, la adm mi-au spus ca nu e buna versiunea , nu s-a facut validarea;a mai avut cineva probleme ?
si eu am observat ca nu actualizeaza datele, desi eu nu am achizitii intracomunitare;probabil este o problema;
am avut in schimb problema cu declaratia 394, la adm mi-au spus ca nu e buna versiunea , nu s-a facut validarea;a mai avut cineva probleme ?
-
eu am transmis d394 online si vad ca totul e ok
vezi sa ai ultima varianta de SAGA c3.0.430
vezi sa ai ultima varianta de SAGA c3.0.430
am vrut sa verific cifra de afaceri din d 094 si 392 dar nu am reusit sub nici o forma....am verificat jurnalele de tva , deconturile....dar tot nu am ajuns la acea suma.
stiu ca saga nu greseste, imi scapa mie ceva............. ma poate lumina cineva?
stiu ca saga nu greseste, imi scapa mie ceva............. ma poate lumina cineva?
-
Verifica balanta si vezi conturile de venituri care intra in calculul cifrei de afaceri
din cate am citit am inteles ca in d 094 se preia cifra de afaceri din punct de vedere al tva-ului, nu cea contabila
-
Daca esti platitor de TVA facturezi cu TVA la toata lumea, exceptand LIC
lucrez cu lemn...taxare inversa...comert , productie, LIC.....etc., dar pana la urma le-am scos la capat.
e bine cum a calculat Saga.
Multumesc de ajutor.
e bine cum a calculat Saga.
Multumesc de ajutor.
-
Spune-ne si noua !
Nici mie nu imi place cum completeaza declaratia 094 . In articolul 156 se mentioneaza cuprinderea in cifra de afaceri a veniturilor neimpozabile in Romania .
De ce nu se face o schimbare in program ?
De ce nu se face o schimbare in program ?
-
Buna ziua
Am si eu o problema in ceea ce priveste decl 392. Imi apare curs valutar din 29.12.2006 cu toate ca am ultima versiune, si anume, 3,0,430. Din cauza cursului valutar eu apar cu o cifra de afarceri mai mare de 65.000 euro. Iar daca impart cifra de afaceri la cursul din 31,12,2013 bine-nteles ca cifra de afaceri este mai mica de 65,000. Ce pot si ce trebuie sa fac?
Va multumesc
Am si eu o problema in ceea ce priveste decl 392. Imi apare curs valutar din 29.12.2006 cu toate ca am ultima versiune, si anume, 3,0,430. Din cauza cursului valutar eu apar cu o cifra de afarceri mai mare de 65.000 euro. Iar daca impart cifra de afaceri la cursul din 31,12,2013 bine-nteles ca cifra de afaceri este mai mica de 65,000. Ce pot si ce trebuie sa fac?
Va multumesc
Trebuie sa citesti si ultima versiune de Cod Fiscal ...
Si apoi instructiunile de completare a declaratiei 394.
Si apoi instructiunile de completare a declaratiei 394.
Marian Apetre
Buna ziua,
Am listat D094 in ianuarie iar CA era egala cu cea din D392. Acum, cand am listat D392 pentru a o depune am observat ca CA pentru D094 a crescut cu 500 lei. Aceasta valoare reprezinta o cheltuiala nedeductibila aferenta scaderii din gestiune. Nu inteleg care este CA corecta (eu am depus D094 in ianuarie). Si pentru anul 2012, fata de ceea ce am depus, acum mi s-a modificat cu valoarea aferenta scaderii din gestiune. Cum este corect si ce este de facut?
Multumesc
Am listat D094 in ianuarie iar CA era egala cu cea din D392. Acum, cand am listat D392 pentru a o depune am observat ca CA pentru D094 a crescut cu 500 lei. Aceasta valoare reprezinta o cheltuiala nedeductibila aferenta scaderii din gestiune. Nu inteleg care este CA corecta (eu am depus D094 in ianuarie). Si pentru anul 2012, fata de ceea ce am depus, acum mi s-a modificat cu valoarea aferenta scaderii din gestiune. Cum este corect si ce este de facut?
Multumesc
Cum ați înregistrat acea cheltuială? Mai exact TVA. Prin TVA colectat? Dacă da, nu ați procedat corect.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Da, am inregistrat prin TVA colectat.