pfa declaratia 600
pfa declaratia 600
buna ziua
am un pfa ne platitor de TVA care plateste impozitul forfetar ( are venit nu mai din activitati agricolea) , traba sa depuna declaratia 600 pt pensie? ce declarati traba sa depana in 2014? va multumesc sunt incepator in domeniu si nu prea stiu
am un pfa ne platitor de TVA care plateste impozitul forfetar ( are venit nu mai din activitati agricolea) , traba sa depuna declaratia 600 pt pensie? ce declarati traba sa depana in 2014? va multumesc sunt incepator in domeniu si nu prea stiu
Re: pfa declaratia 600
Bine ai venit pe forum!
Pe langa aceste venituri mai si alte venituri (ex: salariale, etc.)?
Pe langa aceste venituri mai si alte venituri (ex: salariale, etc.)?
buna
mersi
nu am nici un alt venit
mersi
nu am nici un alt venit
Pentru un PFA cu contract de munca la o alta firma, in revisal este activ dar momentan are contractul suspendat(CFS) pentru luna ianuarie, trebuie depusa declaratia 600?
-
dar pt un pfa ne platitor de TVA care plateste impozitul forfetar ( are venit nu mai din activitati agricolea) , traba sa depuna declaratia 600 pt pensie? ce declarati traba sa depana in 2014? va multumesc sunt incepator in domeniu si nu prea stiu
nu este angajat !!!!
nu este angajat !!!!
Buna,
600 trebuie depus pana pe 31 ianuarie.
Apoi, 392B pana pe 25 februarie.
600 trebuie depus pana pe 31 ianuarie.
Apoi, 392B pana pe 25 februarie.
Aici gasesti calendarul fiscal pentru 2014, daca dai o cautare vei gasii raspunsul:
http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/As ... e_2014.htm
http://static.anaf.ro/static/10/Anaf/As ... e_2014.htm
Am urmatoarea situatie:pfa, norma de venit cu un contract de servicii pe perioada ianuarie -iunie 2014.
In declaratia 600 trebuie sa completez toate lunile anului cu venitul sau doar primele 6 luni (perioada in care am venituri)? (Bineinteles ca venitul declarat lunar este de 804 lei).
Multumesc!
In declaratia 600 trebuie sa completez toate lunile anului cu venitul sau doar primele 6 luni (perioada in care am venituri)? (Bineinteles ca venitul declarat lunar este de 804 lei).
Multumesc!