Salutari!
M-ar ajuta foarte mult daca s-ar putea implementa in meniul Diverse->Contracte perioada la care sa se emita factura.
Acum factura se poate emite doar lunar; ar fi superb daca am avea posibilitatea sa alegem emiterea facturii la trimestru, semestru, anual si la 2 ani.
Perioada emitere factura
-
Re: Perioada emitere factura
Nu credeti ca e utila propunerea mea?
Se pare ca nu prea multi utizatori s-ar folosii de acea optiune, de aceea nu s-a inghesuit nimeni sa-ti raspunda, sau poate cei care ar avea nevoie nu intra pe forum sa citeasca postarile.
-
Doamne mare e gradina ta...sa emitem fact.la trim.,la un an sau doi...
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
-
Dezvolta !?aurel211252 scrie:Doamne mare e gradina ta...sa emitem fact.la trim.,la un an sau doi...
Am contracte inchiate pe baza carora se emite factura la intervalele specificate mai sus.... unde-i problema?
-
Salut.Imi place"negativ"cand sunt citat pe forum si nu de vreo Instanta.Radulescur594,daca ai scrie mai multe amanunte, in ceea ce doresti,poate cineva te va ajuta.Daca nu, trimite un email la Saga si in raport de raspuns, sa"postez"pe forum,pt.a fi de folos cuiva.Poate sunt unii care au aceeasi problema ca si tine insa nu au avut "curaj" sa propuna asa ceva... 

Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...