Imprimanta pentru facturare
Imprimanta pentru facturare
Ma intereseaza sa stiu ce model de impriamnte folositi pentru facturare din Saga?
Apoi as vrea sa stiu ce faceti daca factura depaseste un numar de linii?
Olimpiu
Apoi as vrea sa stiu ce faceti daca factura depaseste un numar de linii?
Olimpiu
matriceala
Eu am gindeam sa iau o imprimanta matriceala pentru ca folosesc sistemul de facturi de la tipografia real, pe foaie tractor.
Ca sa nu imi dau singur numere, mi le inseariaza ei direct.
De aceea va intrebam ce imprimanta matriceala ar fi mai practica sau cine a folosit o imprimanta de genul acesta ca sa stiu ce fel de imprimanta e cea mai potrivita.
Sper ca m-am facut inteles.
In alta ordine de idei eu am facut test pe un A4 la o factura aiurea si nu prea se pupau liniile.
Ca sa nu imi dau singur numere, mi le inseariaza ei direct.
De aceea va intrebam ce imprimanta matriceala ar fi mai practica sau cine a folosit o imprimanta de genul acesta ca sa stiu ce fel de imprimanta e cea mai potrivita.
Sper ca m-am facut inteles.
In alta ordine de idei eu am facut test pe un A4 la o factura aiurea si nu prea se pupau liniile.
Orice imprimantă matriceală. Deşi la matriceale sunt de preferat: Epson, Seiko sau Oki după umila mea părere.
Un mod de configurare formular găsiţi aici: http://docs.google.com/Doc?docid=dcsfgk ... qc72&hl=en
Atenţie la linii/pagină şi la numărul de linii de la care încep detaliile
Un mod de configurare formular găsiţi aici: http://docs.google.com/Doc?docid=dcsfgk ... qc72&hl=en
Atenţie la linii/pagină şi la numărul de linii de la care încep detaliile
Ultima oară modificat Mie Oct 03, 2007 8:20 pm de către tomac, modificat 1 dată în total.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
E cel mai bine asa... cu decizie interna; si asta datorita faptului ca cei care vin in control se vor lega de orice aspect in ceea ce priveste gasirea unor asa zise "inadvertente" pentru a te "prinde in off-side" si a-ti aplica amenzi. Insa daca ai decizie interna cu serie si numar la facturi, chitante, avize vei putea sa listezi direct din program facturi.