Buna seara.
Am intampinat urmatoarea problema: o salariata de la o scoala nou infiintata - la 01.12.2011, pana atunci a functionat sub codul fiscal al primariei, a fost la Casa de sanatate Vrancea sa ceara o adeverinta pentru sotul ei, pe care-l are in intretinere. Functionarul de acolo i-a spus ca nu-i poate elibera adeverinta, ca sunt niste probleme si sa dam telefon. Am sunat, si mi-a explicat ca la toti salariatii care au data de angajare anterioara datei de cand scoala are cod fiscal - 01.12.2011, trebuie schimbata, data angajarii sa fie cel putin aceeasi, 01.12.2011 sau si mai bine 01.12.2012, pentru ca nu-i vede bine programul lor.
Este prima data cand au spus asta, nu am stiut, si prin urmare trebuie rectificative la D112 pentru fiecare luna de atunci si pana in prezent, adica 25 luni, ca altfel nu se poate.
Va intreb daca si in alte judete este acelasi lucru si cum ati rezolvat: ati modificat in Edusal data angajarii? Stiu ca nu putem noi face asta, dar voi vorbi cu cei de la Bucuresti.
Pentru ca, daca fac rectificative modificand manual la toti salariatii data angajarii, cand voi face prima declaratie, acum, pentru 01.2014, mi-i va prelua tot cu data initiala.
Multumesc mult.
Probleme declaratii sanatate
-
Re: Probleme declaratii sanatate
Salut. Eu lucrez in privat si am salariati pe care SIUI nu-i vede...
Re: Probleme declaratii sanatate
Buna ziua.
Eu am facut rectificativa la ultima declaratie 112 depusa si totul a fost in regula. Asa am discutat cu personalul de la Casa de sanatate.
Apoi am avut grija sa modific data angajarii la fiecare declaratie nou depusa.
Eu am facut rectificativa la ultima declaratie 112 depusa si totul a fost in regula. Asa am discutat cu personalul de la Casa de sanatate.
Apoi am avut grija sa modific data angajarii la fiecare declaratie nou depusa.