De la lume adunate
Re: suport tehnic
aici faci o mare confuzie, tuica-i tuica, palinca-i palinca 

Re: registrul de evidenta fiscala
hai nu mai spune
cand o sa intalnesti unul ca mine ar trebui sa multumesti universului ca ti-a dat aceasta posibilitate
ce-mi placeti mie astia carora vi se raneste orgoliu cand va arata cineva ca nu e ca voi si de fapt nu prea aveti habar
apropo, ai o functie a forumului sa ignori o persoana anume, incearca cu mine, poate poti sa dormi la noapte si te bucuri de sfarsitul de saptamana
numai faptul ca gandesc mai mult si mai bine ca "profesionalisti" ca tine si tot am facut ceva in viata
cand o sa intalnesti unul ca mine ar trebui sa multumesti universului ca ti-a dat aceasta posibilitate
ce-mi placeti mie astia carora vi se raneste orgoliu cand va arata cineva ca nu e ca voi si de fapt nu prea aveti habar

apropo, ai o functie a forumului sa ignori o persoana anume, incearca cu mine, poate poti sa dormi la noapte si te bucuri de sfarsitul de saptamana
numai faptul ca gandesc mai mult si mai bine ca "profesionalisti" ca tine si tot am facut ceva in viata
no bine no...silva palinka
pentru cine vrea sa-si faca acasa...
http://www.reteta-mea.ro/cum-se-face-palinca-de-prune/

pentru cine vrea sa-si faca acasa...

http://www.reteta-mea.ro/cum-se-face-palinca-de-prune/
Oameni buni, luați-o mai ușor!
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
septiumiu, hai la mine ca impart palinca cu tine. 'le naibii de probleme ca din astea sunt peste tot! 

pai tu imparti palinca cu mine, dar ce ne facem daca eu nu o impart cu tine?
nu am asa multa si e departe bihoru'

nu am asa multa si e departe bihoru'

pai o imparteam pe a mea, nu am pretentii la reciprocitate! dupa ce se termina...mai vedem, merge si vinul
zi asa neicusorule
! yo aduc niste vin de prin Oltenia
stai sa treaca perioada alba si vedem ce si cum

stai sa treaca perioada alba si vedem ce si cum

zaibar?
Zaibăr is a wine originated from Romania. It is made in Oltenia, a region in the southwest of the country. The color of the wine is dark red.

Zaibăr is a wine originated from Romania. It is made in Oltenia, a region in the southwest of the country. The color of the wine is dark red.

nu recunosc nimic 

n-am fost "neimpacat" cu nimeniandreis491 scrie:Cand e vorba de bautura, se impaca toata lumea)))
...la palinca de marti incolo

si treaba cu marti, s-o crezi tu, eu mi-am terminat contabilitatile de luni

Tomac,imi pare si mie rau ca s-a ajuns aici,dar eu am pus o intrebare,nu am jignit pe nimeni,dar nici nu sunt genul sa intorc obrazul cand mi se da o palma,oricui...
Asa incat,din cate stiu tu esti si moderator(poate ai si putere decidenta),eu as dori ca acestui individ sa i se puna putin piciorul in prag.El nu m-a jignit doar pe mine,el orice raspuns il da,il da,in cel mai bun caz,in 2 peri,daca nu cumva e cu fata la oglinda si i se pune atat de rau pata,incat sa jigneasca pe oricine....
Deci,nu poate continua asa la infinit,sincer,raspunsurile lui nu sunt facute sa fie intelese cap-coada oricum,te si jignesc prin felul in care pune problema,asa ca nu cred ca ar fi o mare pierdere sa nu mai apara deloc,sau sa i se puna in vedere ca nu are dreptul sa fie badaran cu nimeni,faceti ceva si dati-ii o lectie.Luati-l de consilier la voi(da,nu cred ca vreti nici voi asta
) ),sau faceti altceva caci nu este corecta abordarea lui in acest fel.
Va rog sa aveti atitudine si curaj sa faceti curatenia de primavara!
Multumesc anticipat.
Daca eu am gresit cu ceva,fata de cei care citesc,imi cer scuze.
Nu stiu cum sa folosesc functia de a ignora pe cineva,poate ma lamuriti ,daca aveti timp.Daca nu,nu e nici o suparare.
Asa incat,din cate stiu tu esti si moderator(poate ai si putere decidenta),eu as dori ca acestui individ sa i se puna putin piciorul in prag.El nu m-a jignit doar pe mine,el orice raspuns il da,il da,in cel mai bun caz,in 2 peri,daca nu cumva e cu fata la oglinda si i se pune atat de rau pata,incat sa jigneasca pe oricine....
Deci,nu poate continua asa la infinit,sincer,raspunsurile lui nu sunt facute sa fie intelese cap-coada oricum,te si jignesc prin felul in care pune problema,asa ca nu cred ca ar fi o mare pierdere sa nu mai apara deloc,sau sa i se puna in vedere ca nu are dreptul sa fie badaran cu nimeni,faceti ceva si dati-ii o lectie.Luati-l de consilier la voi(da,nu cred ca vreti nici voi asta

Va rog sa aveti atitudine si curaj sa faceti curatenia de primavara!
Multumesc anticipat.
Daca eu am gresit cu ceva,fata de cei care citesc,imi cer scuze.
Nu stiu cum sa folosesc functia de a ignora pe cineva,poate ma lamuriti ,daca aveti timp.Daca nu,nu e nici o suparare.
Și Septimiu este moderator. Poate bloca persoane, poate șterge topicuri, le poate uni, etc.
Nu vrea să vină la Beiuș așa că nu-l pot lua. Îi place în București.
Pentru a bloca o persoană e suficient să apăsați butonul "Profil" dintr-o postare a persoanei respective pentru a-i accesa profilul și aveți acolo un buton, un link ce vă permite ceea ce doriți.
Nu vrea să vină la Beiuș așa că nu-l pot lua. Îi place în București.
Pentru a bloca o persoană e suficient să apăsați butonul "Profil" dintr-o postare a persoanei respective pentru a-i accesa profilul și aveți acolo un buton, un link ce vă permite ceea ce doriți.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Deci să înţeleg că puţinul umor care ne-a mai rămas şi poate chiar e necesar prin unele topicuri, noi trebuie să-l râdem numai în topicul ăsta ''special'' deschis?
Şi în aceeaşi măsură şi tristeţile?
Se confirmă încă o dată în plus că noi suntem creatorii realităţilor noastre!
Dar dacă chestia asta duce la conturarea unui forum de un profesionalism de necontestat, asta e, ne conformăm...

Şi în aceeaşi măsură şi tristeţile?

Se confirmă încă o dată în plus că noi suntem creatorii realităţilor noastre!
Dar dacă chestia asta duce la conturarea unui forum de un profesionalism de necontestat, asta e, ne conformăm...
Ultima oară modificat Lun Ian 27, 2014 2:08 pm de către ferenta, modificat 1 dată în total.
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!