buna ziua tuturor
am si eu o mica problema si vreau sa ma ajutati si pe mine daca voi ati patit cumva la fel.
am modificat salariile la o firma ia la data consemnarii am trecut 01.01.2014 si cand dau copiere nu imi modifica in raportul per salariat nimic.
am observat ca acest lucru se intampla la firmele unde fac mai multe modificari la mai multi salariati.
la celelalte firme unde am o singura modificare la un singur salariat imi modifica imediat.
Sa fie oare ceva ce nu fac eu sau la firmele cu mai multi salariati ( vreo 32 salariati) nu imi modifica in raportul per salariat schimbarea salariului.
Spuneti-mi si mie daca ati patit si voi asa ceva si daca trebuie ceva facut in plus ca sa nu se mai intample.
am observat totusi ca in fisierul pt itm totusi cred ca se face modifica dar nu apare in program la raportul per salariat.
la o alta firma dupa mai multe copiere fisier mi-a modificat dar fff greu.
cred ca omit eu ceva,nu stiu ce...
la celelalte firme cu unul sau doi salariati nu am avut probleme
stima
baciul
actualizare revisal
Re: actualizare revisal
faceti <copiere> dupa fiecare linie(pozitie modificata) ca sa salveze. Nu doar la sfarsit.
Verificati instoric si o sa vedeti ca se adauga modificarea.
Verificati instoric si o sa vedeti ca se adauga modificarea.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Re: actualizare revisal
mda
am facut asa si vad ca la a treia persoana supa ce am dat salvare mi-a aparut si la ceilalti in raport per salariat.
multumesc pt ajutor
stima
baciul
am facut asa si vad ca la a treia persoana supa ce am dat salvare mi-a aparut si la ceilalti in raport per salariat.
multumesc pt ajutor
stima
baciul