Introducerea numarului de dosar fiscal pe declaratii
-
Introducerea numarului de dosar fiscal pe declaratii
Pentru declaratiile depuse la ghiseul Anaf ( 010,050,070,094,097,392A, 392B....) daca se poate prelua numarul de dosar fiscal, eventual din configurare societati.Multumesc.
Re: Introducerea numarului de dosar fiscal pe declaratii
Tradu te rog, nu înțelegem limba ta. Română, te rugăm!
-
Adica pentru declaratiile depuse la ghiseul Anaf trebuie trecut numarul de dosar fiscal, aceste declaratii fiind indosariate la dosarul fiscal de catre Anaf.
La momentul depunerii la ghiseu inainte de notarea numarului de declaratie se noteaza acest numar de dosar, pe care nu intodeauna il trec, adica prelucrarea datelor dureaza mai mult, stai la coada mai mult, binenteles din cauza aceasta, (adica din cauza mea ),;fiind vorba de sugesti am indraznit acest lucru.Va multumesc.
La momentul depunerii la ghiseu inainte de notarea numarului de declaratie se noteaza acest numar de dosar, pe care nu intodeauna il trec, adica prelucrarea datelor dureaza mai mult, stai la coada mai mult, binenteles din cauza aceasta, (adica din cauza mea ),;fiind vorba de sugesti am indraznit acest lucru.Va multumesc.
- balteanuc692
Eu nu am auzit niciodata de asa ceva. La ce administratie depuneti declaratii?
-
La Lugoj.jud Timis
-
Nu exista rubrica pentru dosar fiscal in formularele 010, 094, etc.
NU exista o obligatie in acest sens.
Nu mai le faceti pe plac celor de la ANAF cu toate prostiile pe care le inventeaza si le cer.
NU exista o obligatie in acest sens.
Nu mai le faceti pe plac celor de la ANAF cu toate prostiile pe care le inventeaza si le cer.
Pentru DobrinA325
Fa rost de un certificat digital si trimite online.
Cred ca mai demult s-a utilizat ceva asemanator si la Satu Mare, dar nu a tinut.
Fa rost de un certificat digital si trimite online.
Cred ca mai demult s-a utilizat ceva asemanator si la Satu Mare, dar nu a tinut.
-
Nu toate declaratiile se pot depune online.
Multumesc oricum , pentru raspunsuri.
Multumesc oricum , pentru raspunsuri.
Da, dar indiferent de modalitatea de depunere cei de la ANAF nu pot solicita înscrierea în declarațiile fiscale a altor elemente decât cele ce există reglementate de ordinele președintelui ANAF, ordine ce aprobă modelul și conținutul acestor formulare. Cum așa ceva nu este reglementat nicăieri, solicitarea este clar în afara legii și refuzul preluării unor declarații ce nu conțin acele elemente este un mic abuz.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.