Am urmatoarea problema, in MarketLine daca trimit din Operatii cu casa de marcat incasare sau plata, functioneaza ok, dar in vanzare pe casa de marcat aparare "IN LINE" si nu tipareste bonul de vanzare. Folosesc driverul FPrint care functioneaza bine. Casa de marcat este setata corect. Va rog frumos sa ma ajutati in aceasta situatie. Multumesc anticipat.
Am rezolvat. Nu am fost atenti la setarea cotelor TVA. Dar totusi casa de marcat Datecs MP55B nu face raport de inchidere din market line.
Eroare tiparire cu casa de marcat DATECS MP 55B
-
Re: Eroare tiparire cu casa de marcat DATECS MP 55B
Imi puteti da setarile pe care le aveti la casa de marcat Datecs MP55? (indicii pentru cota de tva si modalitatile de plata) Noi avem probleme cand se listeaza bonul din PubLine (de cateva ori pe zi casa de marcat se intrerupe in momentul cand listeaza un bon cu mai multe produse vandute), iar cei de la Saga ne-au raspuns : "Astfel de probleme apar cand indicii pentru cota de TVA sau modalitatile de plata nu sunt setati corect in program (din ‘Administrare’ -> ‘Configurare’ -> ‘Casa de marcat’). Faceti cateva teste, cu valorile 0,1,2 sau 3 . Acestia ar trebui sa fie comunicati de furnizorul casei de marcat in mod normal." Am facut tot felul de teste ... dar cand credeam ca s-a rezolvat si ca am gasit formula "magica a indicilor" iarasi face figuri casa de marcat
.
Multumesc

Multumesc
Casele de marcat au, de regulă, rapoarte în care se listează acele cote. Vedeți în manualul casei de marcat cum puteți lista raport cu aceste cote de TVA.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
[quote="popescuc954"].... (de cateva ori pe zi casa de marcat se intrerupe in momentul cand listeaza un bon cu mai multe produse vandute)....
Faceti urmatoarea setare la calculator: mergeti la device manager, la portul de comunicatie, la setarile portului, si dezactivati USE FIFO BUFFERS. dupa dezactivare dati restart la computer, si apoi urmariti sa vedeti daca se mai intrerupe.
Faceti urmatoarea setare la calculator: mergeti la device manager, la portul de comunicatie, la setarile portului, si dezactivati USE FIFO BUFFERS. dupa dezactivare dati restart la computer, si apoi urmariti sa vedeti daca se mai intrerupe.