am o problema cu incarcarea din txt in pdf
am o problema cu incarcarea din txt in pdf
am o societate de pariuri sportive cu 1100 de persoane carora trebuie sa le declar impozitul pe premii,nu pot sa fac incarcarea manual in Saga si atunci a trebuit sa fac un document in txt si sa incarc in pdf-ul de la anaf problema e cand vreau sa incarc imi zice ca e eroare de structura,nu stiu ce sa-i fac,structura mea este : 18,#AMET SAIM#,1360210131212,2,,,,230,58,am incercat si asa 18,#AMET SAIM#,1360210131212,2,,,,,230,58 tot nu merge,va rog ajutati-ma
Re: am o problema cu incarcarea din txt in pdf
Depinde de ce aveți pe prima linie. Eu nu găsesc documentată structura TXT. Doar a fișierului XML.
Dacă fac TXT cu date ce sunt în structura XML dă eroare.
Cel mai simplu e să operați în SAGA declarația și să faceți generare XML
Dacă fac TXT cu date ce sunt în structura XML dă eroare.
Cel mai simplu e să operați în SAGA declarația și să faceți generare XML
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
vedeti inceputul paginii 3 decl. 205 conversie txt ---- xml, dati click pe semnul intrebarii si aveti structura fisier txt
am vazut structura,dar cum as face tot nu-mi preia
Dar de ce nu utilizezi butonul "generare xml" din programul Saga?
am 1200 de persoane,pot sa incarc acele persoane in saga?de ce imi spuneti sa folosesc generare xml?
nu am evidenta acelor persoane in saga,sunt venituri din jocuri de noroc si le generez dintr-un alt program
Interesant este ca daca completezi fisierul txt asa cum este mentionat in D.205 nu iti genereaza acelasi text in fisierul XML daca l-ai introduce in D.205, diferenta de text este la partea contribuabilului:
- txt:
- txt:
- D.205:<sect_II tip_venit="18" nrben="1" Tcastig="0" Tpierd="0" Tbaza="1000" Timp="250" />
<benef id_inreg="1" tip_venit1="18" den1="a a" cif1="1234567890123" tip_plata="2" baza1="1000" imp1="250" />
</declaratie205>
Un alt lucru interesant este, ca desi completezi D.205 manual si obtii fisierul XML aceasta nu se poate valida in DUKIntegrator, iti da mesajul:<sect_II tip_venit="18" nrben="1" Tcastig="0" Tpierd="0" Tbaza="1000" Timp="250" />
<benef id_inreg="1" tip_venit1="18" cif1="1234567890123" den1="a a" tip_plata="2" baza1="1000" imp1="250" />
</declaratie205>
F: validari globale
eroare structura: sectiune necunoscuta ('declaratie205')
txt l-am completat asa cum il cer ei,am incarcat si anul trecut si a mers,anul acesta am vazut ca a mai aparut o casuta asa ca i-am mai pus o virgula in plus,formatul este urmatorul :
18,#nume#,cnp,2,,,,,1000,250,anul trecut era cu 4 virgule dupa 2,dar totusi ceva nu este ok
18,#nume#,cnp,2,,,,,1000,250,anul trecut era cu 4 virgule dupa 2,dar totusi ceva nu este ok
Ai eroare cand convertesti txt in xml sau cand folosesti softul J?
cand convertesc txt in xml(mai clar cand vreau sa incarc txt in declaratia 205) imi zice ca e structura eronata
Structura fisierului txt trebuie sa fie urmatoarea:
Inregistrarea 1 (datele declarantului-firmei)
205,12,2013,#rectif_0#,#NUMELE#,#PRENUMELE#,#ADMINISTRATOR#,COD FISCAL,#DENUMIRE FIRMA#,#ADRESA#,#TELEFON#,#FAX#,#EMAIL#
Inregistrarea 2 - n (datele beneficiarilor de venit)
18,#aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa#,cnp,2,,,,,100,16
18,#bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb#,cnp,2,,,,,baza,impozit
.
.
.
n
Atentie sa nu ai in campurile alfanumerice de tipul "# #" caracterele "," si "#"
Fiecare inregistrare in fisierul cu date de tip txt trebuie sa se termine cu CR
Inregistrarea 1 (datele declarantului-firmei)
205,12,2013,#rectif_0#,#NUMELE#,#PRENUMELE#,#ADMINISTRATOR#,COD FISCAL,#DENUMIRE FIRMA#,#ADRESA#,#TELEFON#,#FAX#,#EMAIL#
Inregistrarea 2 - n (datele beneficiarilor de venit)
18,#aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa#,cnp,2,,,,,100,16
18,#bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb#,cnp,2,,,,,baza,impozit
.
.
.
n
Atentie sa nu ai in campurile alfanumerice de tipul "# #" caracterele "," si "#"
Fiecare inregistrare in fisierul cu date de tip txt trebuie sa se termine cu CR
eu am in documentul txt inregistrarea 2(datele beneficiarilor de venit),sa inteleg ca inaintea acestor date trebuie pus ,sa inteleg ca inaintea inregistrarii 2 trebuie sa pun si inregistrarea 1 cu datele declarantului firmei? pe aceeasi pagina cu datele beneficiarului de venit?
fara spatiu intre cele doua ?
Da, fără spațiu. După prima linie, dați ENTER și începeți să completați datele pentru fiecare beneficiar de venit
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.