Situatie concedii de odihna

Intrebari - raspunsuri diverse despre programele SAGA
catanas440

Situatie concedii de odihna

#1 Mesaj de catanas440 »

Va rog sa-mi spuneti de unde pot vizualiza-lista o situatie exacta cu concediile acordate fiecarui salariat pe 2013?Adica sa-mi apara la fiecare ,pe fiecare luna zilele lucrate,cat avea dreptul conform zilelor lucrate si cate i -au acordat efectiv.
Am avut control de la ITM,mi-a verificat vreo 5 salariati la sange(banuiesc ca a fost o reclamatie),a facut copii dupa toate statele de plata...toate bune...si azi ma suna ca...``vedeti ca ati gresit calculul concediilor``..nu mi-a zis la cine...i-am luat pe astia 5 la puricat si nu vad nicio greseala...si de aia vroiam sa scot o situatie generala...cu zile lucrate efectiv si cat CO le-am dat...
Mentionez ca cei 5 au fost angajati numai cu 2 sau 4 ore /zi...si poate aici am gresit si le-am calculat la ore nu la zile..

Multumesc anticipat

herganiec

Re: Situatie concedii de odihna

#2 Mesaj de herganiec »

la fisiere--> salariati--jos >situatie..> sau <situatie CO..> alegi perioada si ai tot ce vrei.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

catanas440

#3 Mesaj de catanas440 »

multumesc ptr raspunsul prompt
am scos situatia de acolo...si nu detectez nicio greseala ,asta e...si nu vreau sa o mai sun pe cucoana de la itm ca si asa e tzafnoasa...
dar e posibil sa fi gresit eu...si acu imi dau seama cam ce....am calculat la nr de ore nu la zile...si cred ca de aici e greseala....o sa reiau din nou , ce sa fac...

ciuleil203

#4 Mesaj de ciuleil203 »

Cum adica te-a sunat de la ITM ? legat de zilele de concediu ??
Ciulei

catanas440

#5 Mesaj de catanas440 »

da...dupa cum am zis mi-a verificat la sange 5 salariati , din care 1 sau 2 au facut reclamatii...si avand statele de plata pe tot anu...au verificat zilele de concediu acordate....si au constatat ca unora le-am dat mai mult cu cate o zi,la unii mai putin cu o zi....si tre sa le corectez acum in ianuarie....
Ma rog...mai rau e ca niciunu din cei 5 nu mai sunt salariati...dar vedem noi c le-om face....
Deci,in concluzie ....ptr orice reclamatie...itm-ul verifica cam tot

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

acu imi dau seama cam ce....am calculat la nr de ore nu la zile...si cred ca de aici e greseala....o sa reiau din nou , ce sa fac...
ai gasit raspunsul.
data viitoare nu ai ce sa calculezi, lasa programul cum iti propune ca stie ce face.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns