votez pt.forum

neculail

votez pt.forum

#1 Mesaj de neculail »

servus, ma numesc Luminita Neculai sunt din TM.si ma bucur f.tare ca am cu cine ma consulta in acest domeniu si mai ales ca putem discuta despre un soft comun SAGA. Mi-a fost tare greu pana am invatat programul si nici acum nu il stiu folosii integral, dar cu ajutorul vostru atunci cand o sa ma lovesc de alte ob.de activitate obligandu-ma sa fol.si alte meniuri o sa trag semnale de alarma.
Sunt de acord si va sustin sa formam un forum privat si ordonat cu toate ca eu nu prea stiu foarte multa ctb., dar ma descurc, as fi tare bucuroasa sa va pot nedumerii cand aveti neclaritati. (ce optimista sunt? :wink: )
VA SALUT,SPER CA AM PASIT CU DREPTUL...!

maryo

#2 Mesaj de maryo »

... bine ai venit! ... si spor la treba ... iar in ceea ce priveste programul ... nu prea e problema ... aici ne ajutam intre noi ... iar ceea ce ne depaseste ... ne ajuta SAGA ... :)
"Numai 2 lucruri sunt infinite: universul shi prostia omeneask ! Shi pentru univers nu bag mana-n foc ..." Albert Einstein

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

maryo scrie:... bine ai venit! ... si spor la treba ... iar in ceea ce priveste programul ... nu prea e problema ... aici ne ajutam intre noi ... iar ceea ce ne depaseste ... ne ajuta SAGA ... :)
si mayo.. :lol: si septimiu :P :) ............. :!:

rusep

#4 Mesaj de rusep »

Eu sunt ft.incantata de program atat de Saga C cat si de Saga B dar si de Saga PS pe care astazi l-am testat prima oara

niculescue713

o pietricica pentru un incepator

#5 Mesaj de niculescue713 »

Pentru prima oara am intrat in legalitate si folosesc actualizarile platite .De aici inainte sunt si eu in randul lumii.Am inca o multime de intrebari, dar cred ca toate isi vor afla raspunsul.Multumesc pentru indrumare unor mai vechi membrii de pe site si in special celui care m-a ajutat azi.Multumesc si spor la treaba! :P :P

herganiec

#6 Mesaj de herganiec »

:)
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns