Am primit azi de la ANAF titlu executoriu + somatie pentru declaratiile aferente lunii decembrie 2013 (TVA si contribtuii salariale) dublate. Ca sa va explic mai exact pe titlu executoriu apar declaratiile depuse in 23.01.2014 de 2 ori cu exact acelasi numar de declartie si suma. Am intrat sa verific depunerea declaratiilor pe ANAF si numerele de declaratii din titlu sunt depuse numai 1 data.
Din pacate am incercat azi sa accesez fisa platitor si dupa ce am tot dat telefoane se pare ca trebuie sa astept sa rezolve cei de la ANAF cu accesul caci este o problema de la ei (am dat un e-mail in acest sens).
Titlu si somatia sunt de la Sector 1 - a mai avut cineva problema similara? Aveti vreun sfat? Am vorbit cu un amic avocat si m-a sfatuit sa depun contestatie la instanta judecatoreasca.
Este vorba o suma de peste 22.000 in titlu executoriu, pentru o firma mica cu 3 angajati este o piedica in desfasurarea activitatii daca ajung sa faca popriri.
Daca am patit-o noi sigur vor mai fii si altii sau mai sunt.
Multumesc si astept sfaturi si impartasirea unor experiente neplacute asemanatoare,
O contabila care de azi dimineata are nervii la pamant