Am urmatoarea problema pentru care va cer ajutorul . Am salvat pe un stick d112 pt mai multe firme pe care le aveam in programul saga pe un calc la serviciu . Pt ca semnatura electronica o am pe calculatorul de acasa am incercat sa semnez D 112 , dar mesajul este urmatorul cand incerc sa validez documentul :
"acest document a activat caracteristici extise in Adobe Reader.Documentul a fost modificat de la crearea sa , iar utilizarea caracteristicilor extinse nu mai este disponibila > Contactati autorul versiunii initiale a acestui document ".
Nu stiu cum sa procedez, ce este gresit . Precizez ca lunar fac acest lucru si pana acum totul a fost ok . Va multumesc !
eroare D 112
Re: eroare D 112
buldanc, verifica te rog data ce o ai in calculator ( acolo in coltul dreapta jos al ecranului ) si ce versiune de 112 ai ( ce data e scrisa pe formular )
ex : daca data pe formularul 112 e 11.03.2014 cum e ultima varianta si tu ai in calculator o data mai mica decat asta ex. 28.02.2013 ,
primesti acest mesaj pt ca nu poti edita un document semnabil electronic la o data cand el nu a fost creat ( asa gandeste masinaria
)
De aceea nu-i poti face nimic documentului o data deschis ...doar sa-l admiri
pe verificate ...si pe patite
ex : daca data pe formularul 112 e 11.03.2014 cum e ultima varianta si tu ai in calculator o data mai mica decat asta ex. 28.02.2013 ,
primesti acest mesaj pt ca nu poti edita un document semnabil electronic la o data cand el nu a fost creat ( asa gandeste masinaria

De aceea nu-i poti face nimic documentului o data deschis ...doar sa-l admiri

pe verificate ...si pe patite

-
iti multumesc .. asa este avem data de 11.03.2014 ..am rezolvat .. intrasem in panica si nu stim ce sa fac... inca o data multumesc !
asa intrasem si eu in panica...pana m-am prins de faza 

Pentru BuldanC431
Semnatura digitala poate fi utilizat pe orice calculator pe care este instalat driver-ul si introdus token-ul, adica nu doar la un singur/anumit calculator se poate utiliza acel token, chiar asta era esenta sa se poate utiliza oriunde doresti.
Semnatura digitala poate fi utilizat pe orice calculator pe care este instalat driver-ul si introdus token-ul, adica nu doar la un singur/anumit calculator se poate utiliza acel token, chiar asta era esenta sa se poate utiliza oriunde doresti.