Buna ziua
Am o nelamurire:
Am o firma cu TVA la incasare.Incepand cu 15.05.2014 am fost instiintata ca sunt scoasa de la platitor de TVA.Nu am marfuri in gestiune.Fac notele contabile 4428 la 4426 si 4427(nu fac 4428.TP si 4428.TI deoarece cand dau inchidere programul face automat o reglare si imi repune suma).Bun....problema e ca nu stiu cum sa inchid 4428.TP si TI si nici sa nu-mi mai apara in jurnale facturile care nu sunt incasate,respectiv platite.Trebuie sa las asa si se vor inchide in momentul platii/incasarii lor?
Stie cineva???
TVA la incasare -
Re: TVA la incasare -
Buna ziua
Pentru societatile care sunt cu TVA la incasare sumele de la TVA se regleaza automat din program in momentul incasarii facturii de la client / plata catre furizor si duce programul automat la inchiderea de luna curenta ,inregistrarile apar doar dupa validarea inchiderii.
Pentru societatile care sunt cu TVA la incasare sumele de la TVA se regleaza automat din program in momentul incasarii facturii de la client / plata catre furizor si duce programul automat la inchiderea de luna curenta ,inregistrarile apar doar dupa validarea inchiderii.
Ufffff,stiu asta,dar vroiam sa aflu ce fac in cazul meu deoarece am fost notificata ca sunt scoasa de la TVA.forisa970 scrie:Buna ziua
Pentru LabesI
Referitor la postare:
Referitor la postare:
tomac scrie: Folosiți butonul "Răspunde" pentru a continua o discuție. Nu folosiți butonul "Citează" decât atunci când e nevoie să citați pe cineva.