buna ziua, lucrez de 2 zile cu Saga ps. Am un magazin global valoric, dar mai am nevoie de o gestiune cantivativ valoric pt. materialele consumabile. Daca pun bifa la evaluare marfuri la pret de vanzare, a trebuit sa dezactivez stocurile. Dac folosesc grupe, nu mai am bon de consum, desi unele sunt pe stoc. Tot caut pe forum de ceva vreme, si nu am gasit nici o solutie.
Va multumesc anticipat.
nelamurire gestiuni - urgent
Re: nelamurire gestiuni - urgent
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Pe saga PS, am probleme, pe cea de srl unde pot pune contul si fiind 3 tipuri de selectiept. stocuri, nu am probleme.
Doar din curiozitate. Pentru ce ai nevoie de o gestiune pentru consumabile in cazul unui PFA/II/IF?
Sunt in aceasi situatie ca si colegul :intreprindere individuala, comert, gestiune global valorica - cu ecranul de stocuri dezactivat. Toate bune si frumoase, pana in momentul in care clientul se decide sa-si deschida un punct de lucru. Avand experienta SAGA C (tva paine), ma apuc frumos activez ecranul de stocuri si imi creez doua gestiuni distincte: 1. sediu social, 2. punct de lucru . Urmatorul pas logic era sa pot transfera soldul din gestiunea global valorica in cea nou creata - 1. sediu social ,dar surpriza, nu se poate.
este coafor si are produse pe stoc, comanda mai mult pt. a castiga acele reduceri. M-as bucura sa nu mai fie nevoie de tinere evidentei de stocuri la el, si sa scap si de inventar. Dar la un control, unde are 5 tuburi sigilate de aceasi culoare, cum arata situatia?
Sau nu sunt obligat sa tin evidenta stocurilor?
va multumesc.
Sau nu sunt obligat sa tin evidenta stocurilor?
va multumesc.
Asigurarea de locuinte este obligatorie. Pentru cei interesati de asigurari de orice fel sau de colaborare, ma puteti contacta.
Ba trebuie să aveți o evidență a stocurilor de materiale, pe fișă de magazie, dar aceasta nu are nici un rol la determinarea impozitului sau venitului impozabil. Trebuie să aveți fișă de magazie pentru că vă obligă OMFP 1040/2004.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.