cod activare!!!

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
gavrilescuf135

cod activare!!!

#1 Mesaj de gavrilescuf135 »

Buna ziua! am instalat programul,am introdus utilizatorul si parola,si imi cere cod de activare la contabilitate si stocuri ! de unde il iau? am primit mesajul cu " doriti sa primiti actualizari pe acest calculator?" initial am vrut doar sa ma uit prin el,urmand sa folosesc programul pe alt PC! ce fac in conditiile astea?

balazse

Re: cod activare!!!

#2 Mesaj de balazse »

Bine ai venit pe forum!
Pe viitor utilizeaza butonul raspunde si nu citeaza.
Daca doar ai vrut sa te uiti prin el nu trebuia sa actualizezi programul.
Acum depinde ce doresti in continuare, daja ai introdus date si vrei sa-l transferi pe celalalt pc sau vrei doar sa testezi in continuare si sa pierzi datele introduse?

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

pt cazuri de acestea era bine ca programul sa se poata utiliza macar o luna chiar daca ai facut actualizarile.... sau sa te lase sa introduci doar un anumit nr de operatiuni dupa care sa te "oblige" sa faci achizitia daca doresti sa il utilizezi mai departe..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

balazse

#4 Mesaj de balazse »

Dupa parerea mea este normal cum apare acum, se stie bine ca nu actualizarea este contra licenta.

tomac

#5 Mesaj de tomac »

@herganiec
Pe principiul ăsta unii zic că era bine să poată fi folosit oriunde și să poată fi mutat de oricâte ori. Nu merge așa.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

Scrie răspuns