PAUZA !
Re: PAUZA !
Doi moldoveni se ciocnesc uşor in trafic. Coboara amandoi din masini si se iau la ceartă:
- Da şinii ţ-o dat ţii carnet, uăi?
- Da ţii şini ţ-o spus că ieu am carnet, uăi?
- Da şinii ţ-o dat ţii carnet, uăi?
- Da ţii şini ţ-o spus că ieu am carnet, uăi?
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
Doi contabili mergând spre casă văd un rahat pe trotuar. "Dacă îl mănânci îți dau un milion" zice primul. Acesta îl mănâncă, dar mergând mai vede unul și zice: "Dacă îl mănânci și tu îți dau un milion". Primul contabil mănâncă și el. Pe drum au mâncat fiecare câte zece rahați și la despărţire unul zice: "Am mâncat atâta rahat și suntem fiecare la banii lui. Ce folos?" Celălalt răspunde: "Da, dar am avut rulaj de douăzeci de milioane" !!!
bun rulaj... 

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
foarte corect calculat rulajul.Buni contabili!!!
-
Un tip firav stătea într-un bar cu o bere în faţă. Apare un şmecher, îi dă două palme, îi ia berea şi o dă pe gît. Ăsta firav începe să plîngă, să se tăvălească pe jos.
- Ce ai, mă? Plîngi pentru o bere, aşa bărbat eşti tu?
- Cum să nu plîng? De dimineaţă m-a părăsit nevasta, mi-a golit contul din bancă şi mi-a luat tot din casă. După-amiază îmi pierd slujba, încerc să mă arunc în faţa trenului, dar o ia pe altă linie, încerc să mă spînzur şi se rupe funia, încerc să mă împuşc şi se blochează pistolul. Cu ultimii bani, îmi cumpăr o bere, torn otravă în ea şi vii tu şi o bei...
Se duce unul să cumpere ţigări. Ia pachetul şi citeşte: "tutunul cauzează impotenţă". Speriat, îi zice vînzătoarei:
- Nu vă supăraţi, din alea cu cancer nu mai aveţi?
- Ce ai, mă? Plîngi pentru o bere, aşa bărbat eşti tu?
- Cum să nu plîng? De dimineaţă m-a părăsit nevasta, mi-a golit contul din bancă şi mi-a luat tot din casă. După-amiază îmi pierd slujba, încerc să mă arunc în faţa trenului, dar o ia pe altă linie, încerc să mă spînzur şi se rupe funia, încerc să mă împuşc şi se blochează pistolul. Cu ultimii bani, îmi cumpăr o bere, torn otravă în ea şi vii tu şi o bei...
Se duce unul să cumpere ţigări. Ia pachetul şi citeşte: "tutunul cauzează impotenţă". Speriat, îi zice vînzătoarei:
- Nu vă supăraţi, din alea cu cancer nu mai aveţi?

-
Fiul cu tatal la pescuit:
- Fiule, da-mi te rog painea pentru nada.
- Am mancat-o.
- Atunci da-mi mamaliga.
- Nu mai e... Am mancat-o.
- Ok, hai mananca si ramele si sa mergem acasa.
O fetiță a primit un pitic de ciocolată și-așa încântată a fost că seara s-a culcat cu el . Noaptea, piticul(ciocolata ) s-a topit și a murdărit patul. Când s-a trezit fetița caută ea caută și piticul-nicăieri si s-a gândit, dezamăgită: al dracului pitic,s-a căc..t aici si a fugit !

- Fiule, da-mi te rog painea pentru nada.
- Am mancat-o.
- Atunci da-mi mamaliga.
- Nu mai e... Am mancat-o.
- Ok, hai mananca si ramele si sa mergem acasa.

O fetiță a primit un pitic de ciocolată și-așa încântată a fost că seara s-a culcat cu el . Noaptea, piticul(ciocolata ) s-a topit și a murdărit patul. Când s-a trezit fetița caută ea caută și piticul-nicăieri si s-a gândit, dezamăgită: al dracului pitic,s-a căc..t aici si a fugit !

Soţia: Nu ţi se pare că am slăbit, dragă?
Soţul: Ba da, mi se pare!
===
- Căsătoreşte-te cu mine. Vei trăi ca în Rai!
- Goală şi desculţă?
===
- Ai văzut-o, dragă, pe tânăra aceea care zâmbea la mine?
- Nu-i nimic, iubitule, şi pe mine m-a bufnit râsul când te-am văzut prima oară...
===
Soţul: Ba da, mi se pare!
===
- Căsătoreşte-te cu mine. Vei trăi ca în Rai!
- Goală şi desculţă?
===
- Ai văzut-o, dragă, pe tânăra aceea care zâmbea la mine?
- Nu-i nimic, iubitule, şi pe mine m-a bufnit râsul când te-am văzut prima oară...
===
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
M-am speriat atât de tare după ultimele înregistrări cu Bercea Mondial, încât dis de dimineaţă am plecat să-mi plătesc toate datoriile către clanurile mafiote. Asa ca am plătit curentul, întreţinerea, impozitul pe maşină, dările locale şi taxa radio-tv.....
La cămătari nu ai datorii? La ăia cu cravată gen Provident, iCredit și mai știu eu cum 

Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Off topic
Despre curent... e ceva taare chiznovatic aici.Adica ma refer la bancile care se ocupa de respectivele tranzactii.De ce nu au delegat Deutsche Bank si pentru Romania ?
http://www.zf.ro/zf-24/dezastru-grupul- ... a-12928494
On Topic:
Alinuta si Bula se jucau impreuna. Alinuta citea si Bula se juca cu prastia.
Bula o loveste pe Alinuta cu prastia in cap si spuse: - Headshot!!!
Alinuta ia cartea si trase una cu ea peste fata lui Bula: - Facebook!!!
Despre curent... e ceva taare chiznovatic aici.Adica ma refer la bancile care se ocupa de respectivele tranzactii.De ce nu au delegat Deutsche Bank si pentru Romania ?
http://www.zf.ro/zf-24/dezastru-grupul- ... a-12928494
On Topic:
Alinuta si Bula se jucau impreuna. Alinuta citea si Bula se juca cu prastia.
Bula o loveste pe Alinuta cu prastia in cap si spuse: - Headshot!!!
Alinuta ia cartea si trase una cu ea peste fata lui Bula: - Facebook!!!
Da.Se mai intampla...inca !
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... eu#p122583
(nu mai gasesc si comentariile lui Paturcai referitoare la costuri !)
http://www.sagasoft.ro/forum/viewtopic. ... eu#p122583
(nu mai gasesc si comentariile lui Paturcai referitoare la costuri !)