daca in cadrul procesului de productie nu s-au tinut cont de pierderile tehnologice normale conform standardelor si stas-urilor si stocul de produs finit a crescut considerabil in timp..care ar fi perioada la care ma pot raporta sa fac rectificarile(raportat la ultimul bilant contabil sau toata perioada in care nu s-au calculat aceste pierderi tehnologice?), ce documente trebuie incheiate
E vorba despre productia de cascaval materie prima fiind laptele.
Multumesc
calcul productie eronata
Si cum le justifici pentru o perioada anterioara bilantului? In mod normal exista un inventar al patrimoniului.Acolo nu s-a sesizat diferenta?
Nu prea ai cum sa justifici diferente din anii anteriori in aceste cazuri. Fa un inventar la zi si explica la acest inventar diferentele.
Nu prea ai cum sa justifici diferente din anii anteriori in aceste cazuri. Fa un inventar la zi si explica la acest inventar diferentele.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
problema e ca administratorul a sesizat diferentele dar a persistat in greseala datorita faptului ca persoana care a era indreptatita nu l-a ascultat
calculul facut pe ultimii 5 ani ma ajuta sa scap de plusul din inventar
pot demonstra ca pierderile tehnologice si de transport nu au fost luate in calcul
o alta intrebare
daca materia prima s-a achizitionat fara TVA la lipsa in gestiune la produsul finit se calculaeaza TVA?
calculul facut pe ultimii 5 ani ma ajuta sa scap de plusul din inventar
pot demonstra ca pierderile tehnologice si de transport nu au fost luate in calcul
o alta intrebare
daca materia prima s-a achizitionat fara TVA la lipsa in gestiune la produsul finit se calculaeaza TVA?