probleme cu tastatura?

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
oprescum

probleme cu tastatura?

#1 Mesaj de oprescum »

Buna ziua
Am urmatoarea problema la introducerea datelor:
In ecranul de introducere a detaliilor(intrari iesiri banca) nu pot pune punctul zecimal(virgula) de la tastele numerica din partea dreapata a tastaturii ( Num Lock este activat) In loc de virgula pune un spatiu si considera supa cu fara zecimale, deci de 100 ori mai mare. Doar virgula nu merge celelalte taste numerice functioneaza normal. De fapt virgula nu nmerge nici din partea stanga de laqnga litera M. Deci virgula nu merge pusa de pe tastatura. Pot folosi doar punctul dar este incomod. Sistem de operare windows 7, setari Region and Language pe Romana. In orice alta aplicatie (office, internet) tastatura functioneaza normal. Schimbat tastatura, actualizat saga la ultima versiune, aceeasi problema. Utilizez saga de 6 ani pe diverse calculatoare si sisteme de operare dar asa problema nu am intalnit.

septimiuv

Re: probleme cu tastatura?

#2 Mesaj de septimiuv »

schimba limba in engleza

oprescum

#3 Mesaj de oprescum »

Am schimbat si in engleza. Nu merge! Doar in saga este problema. La introducerea antetului(partea de sus)nu sunt probleme cu virgula dar in partea de introducerea detaliilor virgula nu mai functioneaza.

nasteaf

#4 Mesaj de nasteaf »

Si eu am avut problema cu punctul zecimal(virgula) de la tastele numerica din partea dreapata a tastaturii la operare in SAGA.
Am inchis calculatorul si apoi l-am deschis si s-a rezolvat de la sine.

oprescum

#5 Mesaj de oprescum »

nasteaf scrie:Si eu am avut problema cu punctul zecimal(virgula) de la tastele numerica din partea dreapata a tastaturii la operare in SAGA.
Am inchis calculatorul si apoi l-am deschis si s-a rezolvat de la sine.

nici dupa restart nu functioneaza

balazse

#6 Mesaj de balazse »

La mine merge perferct.
Verifica daca la "region and language" -> "keyboards and languages" -> "change keyboards..." -> la "default input language" sa apara "english - us", precum la "region and language" -> "administrative" -> "language for non-unicode accounts" -> sa fie setat pe "english (unitated states)" (pana la urma ii acelasi lucru ce a zis SeptimiuV).

oprescum

#7 Mesaj de oprescum »

balazse scrie:La mine merge perferct.
Verifica daca la "region and language" -> "keyboards and languages" -> "change keyboards..." -> la "default input language" sa apara "english - us", precum la ).
Merge!!! Multumesc! Dupa ce am setat "region and language" -> "administrative" -> "language for non-unicode accounts" -> pe "english (unitated states)" si am restartat merge ok! Inca o data multumesc!

Scrie răspuns