descarcare marfa eronat-urgent

Posteaza aici informatii despre erorile care ti-au aparut.
Încuiat
tudoraf841

descarcare marfa eronat-urgent

#1 Mesaj de tudoraf841 »

Buna ziua.
Folosesc saga c cu stocuri versiunea 446.
La inchidere luna septembrie 2014 la descarcare marfa desi la calcul descarcare gestiune gv face calculul corect in nota contabila duce inregistrari eronate:
-cheltuiala cu marfa o scoate in rosu si mareste adaosul comercial descarcat cu valoarea care ar trebui sa fie in cheltuiala.
La versiunea 444 nu erau probleme.Am descarcar versiunea 447 si acelasi lucru.
Mentionez ca folosesc trei gestiuni gv si doua cv iar la configurare este evaluare marfuri pe gestiuni distincte si rulaje cumulate.
Multumesc.

balazse

Re: descarcare marfa eronat-urgent

#2 Mesaj de balazse »

Daca face alta nota contabila decat in calcul atunci ar fi optim sa trimiti baza de date echipei Saga.

tudoraf841

Re: descarcare marfa eronat-urgent

#3 Mesaj de tudoraf841 »

asa am si facut .

Situatia apare pentru ca s-a efectuat o corectura la program. Inainte, daca se folosea formula cu rulaje cumulate si existau inregistrari pe 378 pe debit , acestea se scadeau din k*RC707. Acum se scad doar inchiderile prin 378, asa cum este corect. Nota contabila cu sume negative regleaza descarcarile gresite anterioare. Daca devalidati/revalidati inchiderile lunilor din urma, descarcarea se va repune corect.
Trebuie sa devalidati/revalidati de la luna mai (la aceasta aveti, de asemenea, sume negative).
Acum sa vedem.O seara buna.

Încuiat