TRANSFER/SCADERE PRODUCTIE
Re: TRANSFER/SCADERE PRODUCTIE
Nota de descărcare de gestiune se va genera la închidere.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
La "Transferuri" atunci cand se transfera produsele de la productie la gestiunea de marfuri (global-valorica) se pot pastra in partea de jos preturile de vanzare?
Pai in partea de jos se trece pretul de vanzare, deoarece acolo apare casuta in cauza.
Atentie sa nu incurci casuta "pretul de vanzare" cu "pret nou".
Atentie sa nu incurci casuta "pretul de vanzare" cu "pret nou".
Am inteles ca in partea de jos se trece pretul de vanzare, dar nu exista nici o posibilitate de a se pastra pretul de la un transfer la altul? Multumesc.
Cum adica sa se pastreze pretul de la un transfer la altul? Fii mai explicit, sau da-mi un exemplu.
Scuze, dar uneori inteleg mai greu anumite lucruri.
Scuze, dar uneori inteleg mai greu anumite lucruri.
Multumesc pentru raspunsuri.
Fac zilnic productie (covrigi,gogosi, hotdog...), iar la transferul productiei la magazin (gestiune global-valorica) in partea de jos preiau marfurile prin optiunea "selectie rapida" si complecteaza automat "cod transferat", "denumire articol transferat", "UM", "Cantitate", "pret unitar" (care este pretul de inregistrare a productiei), "Valoare". Pozitia "Pret vanzare" trebuie sa o trece manual la fiecare transfer (zilnic de regula). Aceasta pozitie "Pret vanzare" m-ar interesa daca s-ar prelua automat la fiecare transfer.
Fac zilnic productie (covrigi,gogosi, hotdog...), iar la transferul productiei la magazin (gestiune global-valorica) in partea de jos preiau marfurile prin optiunea "selectie rapida" si complecteaza automat "cod transferat", "denumire articol transferat", "UM", "Cantitate", "pret unitar" (care este pretul de inregistrare a productiei), "Valoare". Pozitia "Pret vanzare" trebuie sa o trece manual la fiecare transfer (zilnic de regula). Aceasta pozitie "Pret vanzare" m-ar interesa daca s-ar prelua automat la fiecare transfer.
Acum am inteles. Sincer sa fiu momentan nu prea cred ca este posibil, avand in vedere ca discutam la preluare de o gestiune global-valorica.
Totusi iti sugerez sa trimiti un e-mail echipei Saga cu aceasta sugestie si poate se gaseste o solutie optima, cum ar fi sa preia ultimul pret de vanzare de la transferul precedent.
Totusi iti sugerez sa trimiti un e-mail echipei Saga cu aceasta sugestie si poate se gaseste o solutie optima, cum ar fi sa preia ultimul pret de vanzare de la transferul precedent.