Buna ziua,
Vreau sa-mi schimb windows-ul la pc. Programul este instalat in disk C (aici am si windows). Cum procedez dupa salvarea bazei de date si dupa schimbarea windows-ului sa am aceeasi baza de date?
Pot muta folder Saga PC in disk D si sa schimb windows-ul fara sa imi pierd datele?
Multumesc!
schimbare windows
Re: schimbare windows
da chiar e recomandat.
Copiati din c: directorul SAGA in D:.
si la fel TEMP in D: (deoarece contine declaratiile trimise)
Dupa reinstalare windows pe partitia c: descarcati programul Saga de pe site si il instalati direct in D:\SAGA in acelasi loc. introduceti codul de activare la sfarsit si gata.
Copiati din c: directorul SAGA in D:.
si la fel TEMP in D: (deoarece contine declaratiile trimise)
Dupa reinstalare windows pe partitia c: descarcati programul Saga de pe site si il instalati direct in D:\SAGA in acelasi loc. introduceti codul de activare la sfarsit si gata.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
- fagarasa176
Citeste si http://www.sagasoftware.ro/?p=1036
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Lucrez pe versiunea gratuita Saga PS , si in momentul transferului de date de pe un calculator cu Windows 4 la unul cu wind. 7 la intrari in lei de ex nu mai apare coloana de nedeductibil , unde aveam posibilitatea sa selectez n50 ...etc. Ma intreb daca am gresit undeva , pt ca in configurari, versiune ... datele sunt corecte.
Apăsați butonul ce are ca pictogramă semnul >>
off topic: ce este Windows 4?
off topic: ce este Windows 4?
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Multumesc!
raspuns off topic: wind XP ... eram in viteza si speriata ca nu am coloana de nedeductibil .. este explicabil in perioada asta.
raspuns off topic: wind XP ... eram in viteza si speriata ca nu am coloana de nedeductibil .. este explicabil in perioada asta.