transfer date
-
transfer date
am preluat o firma noua care a tinut pina acum contabilitatea tot in saga. cum fac sa transfer datele in baza mea de date. am copiat totul pe stik, dar cind incerc in cere codul de activare,(banuiesc ca al firmei cealalta).Nu as vrea sa risc sa imi fac probleme, am mai avut si nu vreau sa risc. eu am foarte multe firme in baza mea de date. Cum fac , poate sa ma ajute cineva. Nu ma pricep la tehnica. 

Transferul il faci prin Administrare->Intretinere BD bifezi salvare in alta locatie alegi unde vrei (in cazul tau USB..) dupa care in program tau pe firma nou creeata periei datele urmand aceiasi pasi iar la Intretinere BD alegi restaurare butonul "Restaurare din alta locatie"selectezi baza de date arhivata de unde ai salvat-o. Ar trebui sa iti preia toate datele. Este posibil sa iti ceara cod de activare daca datele au fost preluate dintr-o versiune mai veche sau nu ai tu ultima actualizare oricum daca iti cere cod de activare introduci codurile primite de la SAGA (banuiesc ca ai abonament pe calculatorul pe care preiei datele)
"Vrei să trăieşti cum se cuvine? Învaţă mai întâi să mori." – Confucius