Eu zic că nu e de la Windows 8. Eu îl am de la lansarea lui și am avut o singură dată probleme de astea. Și-a dat drumul în timp ce scriam mail către mfinante.
Poți face următoarea chestie: intri la opțiuni internet și dai restabilire setări implicite în pagina "Complex". Apoi ieși din browser și reintri. Sau pui Chrome și încerci cu el.
Zilele trecute nu am putut să mă loghez pe portalul ANAF pentru depunere de declarații. Și nu făcusem nimic, nici o modificare în sistem față de o zi înainte când putusem intra. Mi-a luat ceva timp dar am descoperit că AVAST Internet Security versiunea 2015 (pe care îl am cu licență) îmi bloca accesul. Atenție! Nu antivirusul gratuit ci partea de securitate a rețelei. Inițial de dezinstalat AVAST dar am primit soluție din partea suportului lor tehnic pentru rezolvare și acum funcționează. Așa că, dacă mai sunt ca mine: să dezactiveze din setări scanarea adreselor https
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Am rezolvat-o altfel:
Am scos pur si simplu certificatul din computer si l-am bagat din nou.
Mai mult: folosesc pentru depunerea declaratiilor NUMAI Google Chrome.
Merge MI-NU-NAT! Oricum mult mai bine ca IE.
Mai mult: cu Google Chrome pot vedea fara probleme dosarul fiscal cu IE trebuiesc facute artificii. Nu am timp de asa ceva