Printare note contabile intrari

Chestiuni specifice programului SAGA PS
josand

Printare note contabile intrari

#1 Mesaj de josand »

Buna ziua, voi puteti printa toate NC de la intrari din luna respectiva ca si la Saga C? Poate nu stiu ce sa selectez sau bifez...
Zi buna,
Dana

ferenta

Re: Printare note contabile intrari

#2 Mesaj de ferenta »

Dacă vorbim de SAGA PS...nu avem nicio treabă cu noţiunea de notă contabilă!
Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!

herganiec

#3 Mesaj de herganiec »

:) sa fie vorba de Saga B?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

ferenta

#4 Mesaj de ferenta »

:P

josand

#5 Mesaj de josand »

E vorba de Saga PS, si stiu si eu ca nu este vorba de note contabile (ma gandesc ca lucrez de ceva ni cu PFA-uri si mai stiu si eu cate ceva...). Am specificat ca este vorba de intrari, am crezut ca s-a intels ca este vorba de NIR-uri.... Poate lasam comentartiile rautacioase pe alta data.

fagarasa176

#6 Mesaj de fagarasa176 »

Daca nu te exprimi coresc asa patesti...
Din cate stiu eu NC nu este egal cu NIR
josand scrie:Am specificat ca este vorba de intrari, am crezut ca s-a intels ca este vorba de NIR-uri...
Si iesirile au NC :wink:
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

tomac

#7 Mesaj de tomac »

Sau poate lăsăm întrebările puse incorect pe altădată. La ce răspuns v-ați aștepta când întrebați de "NC" - abreviere care pentru 99% din contabili înseamnă "note contabile" - la partida simplă? Sincer acum.
Listă cu intrări există implementată de câțiva ani buni în program. Și se poate lista fără probleme.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

josand

#8 Mesaj de josand »

Sau poate incercam sa printam toate intrarile din luna din Saga PS sa vedem daca functioneaza.... In loc sa va luati de mine, mai bine incercati sa raspundeti frumos... Pacat....

fagarasa176

#9 Mesaj de fagarasa176 »

Pune bifa la "Inregistrari din perioada", alege perioada, bifeaza "Numai intrari aferente stocurilor"
Eu zic sa mai incerci ca merge, doar ce am facut o proba, nu aduce acuze inutile. :wink:
Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!

tomac

#10 Mesaj de tomac »

Nu se ia nimeni de tine. Problema ta e că pui o întrebare nelalocul ei, vrând să întrebi de fapt altceva, apoi când ți se atrage atenția că nu se poate ceea ce ai întrebat reacționezi acuzând oamenii că nu vor să te ajute. Nu e bine. Defel. Crede-mă.
Și, revenind la problema ta: funcționează. Chiar foarte bine. Dacă lucrezi corect, dacă operezi datele corect, da, programul îți va lista ceea ce dorești.

josand

#11 Mesaj de josand »

... o fi programul meu mai special ca la mine nu merge. Si da, operez corect. Noroc ca am eu o problema, ca daca era ghinion, era mai naspa.... Credeam ca nu trebuie sa explic ca la necunoscatori ce vreau de fapt, nu era o intrebare nelalocul ei. Eu as fi raspuns asa: "Te referi la Nir-uri, nu? Zic sa faci o bifa pe "inregistrari perioada" sa vezi ca merge exact ca la Saga C. Nu stiu ce sa zic daca nu merge nici asa, poate ai o problema cu programul poate trebuie sa actualizezi, la mine, de exemplu, merge...." Asta ar fi fost raspunsul meu catre oricare dintre voi. Daca nu as fi avut timp de "intrebari nelalocul lor" m-as fi abtinut, zau...

tomac

#12 Mesaj de tomac »

Cum operezi? Pune un print screen cu partea de detalii. Folosești tipurile? Dacă nu, și operezi pe "Nedefinit", atunci nu operezi corect.

ferenta

#13 Mesaj de ferenta »

TomaC, îmi cer scuze o secundă!
josand scrie:...." Asta ar fi fost raspunsul meu catre oricare dintre voi....
Eu nu contest ceea ce spuneţi, dar uitându-mă puţin în link-ul de mai jos, peste răspunsurile şi sfaturile pe care le-aţi dat de-a lungul timpului altor colegi aflaţi la anaghie, s-ar putea să mă răzgândesc şi să nu vă cred! :P Hai mai bine să dăm la pace, că şi-aşa viaţa-i scurtă! :)
http://www.sagasoft.ro/forum/search.php ... hor=josand

herganiec

#14 Mesaj de herganiec »

faci asa
Imagine
si ar trebui sa-ti mearga.

si nu te supara , dar cum ai scris la inceput asa am inteles.. nu a fost decât o neînţelegere la mijloc.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

josand

#15 Mesaj de josand »

Aha, o sa fac mai intai cu PDF Creator, nu m-am gandit la asta.... Totusi, nu am inteles ce era cu link-ul, va referiti la faptul ca pun tot felul de intrebari "ciudate". Cu tot respectul, daca nu intreb, nu stiu ce am de facut, nu? Din ce am vazut acolo (in link) nu am vazut sa fiu superioara, tocmai.... Poate ma insel...
Ms frumos pentru raspuns, ati fost singura care mi-a oferit o solutie.

Am incercat si nu inteleg de ce nu merge... Pagina mea arata identic cu a dvs. Nu vrea si pace. Daca las nebifata optiunea cu "fiecare pe pagina separata" imi arata totul si chiar printeaza. Dar daca bifez, gata, se razgandeste. Nu stiu ce sa ii fac.

Scrie răspuns