PROBLEME SAGA PS
PROBLEME SAGA PS
UNDE INREGISTRAM IMPRUMUT PERSOANA FIZICA LA PS
Re: PROBLEME SAGA PS
in casa sau banca
Vreau sa fac inchidere de an la un PFA , dar din meniul operatii/inchidere in momentul selectarii lunii decembrie , nu am optiune de selectie a anului 2014, ultimul an pe care pot sa il selectez este 2013.Toate datele culese in anul 2014 le regasesc , dar inchiderea de an nu .Oare unde nu procedez corect?
Multumesc!
Multumesc!
ati facut si actualizarea programului?
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Nu am abonament la Saga PS, folosesc o versiune de program mai veche descarcata de ceva vreme.
Apoi de aia..
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Si eu am aceiasi problema.Sa mai continui sa introduc date pt. anul 2015, sau trebuie neaparat cumparata licenta?vitcal scrie:Nu am abonament la Saga PS, folosesc o versiune de program mai veche descarcata de ceva vreme.
poti sa introduci dar ca sa inchizi anul trebuie actualizarea de la Saga care e contra cost. programul e gratis.
Daca sotul alimenteaza cardul sotiei cu bani, cum inregistrez in banca, pe cheltuieli nedeductibile sau deconturi?
As deschide un alt tip de operatii, dar sigur nu ii va da banii inapoi
As deschide un alt tip de operatii, dar sigur nu ii va da banii inapoi

Creezi un cod nou ca si "deconturi" doar ca pui bifa la "RJIP" (poti sa-l denumesti "transfer").
Multumesc, imi sunteti de mare ajutor.