stergere cuvinte
stergere cuvinte
Buna ziua ! Cum pot sterge cuvintele inutile sau gresite din lista de cautari ? Va multumesc !
Re: stergere cuvinte
Bine ai venit pe forum!
De exemplu ai: transport, transporturi, transpoarte.
Introduci "transp" si iti apar cele trei variante, cu sageata in jos de la tastatura te deplasezi in jos si apesi pe butonul "delete", pe care nu se doresti.
De exemplu ai: transport, transporturi, transpoarte.
Introduci "transp" si iti apar cele trei variante, cu sageata in jos de la tastatura te deplasezi in jos si apesi pe butonul "delete", pe care nu se doresti.
- fagarasa176
-
Salut.Eu a-si fi dorit sa sterg unele denumiri la:Denumire articol/serviciu"->
la"Intrari",dar nu merge.Programul le memoreaza.Cand le introduci e de avut grija... 

Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
Stati asa, ca discutam de optiunea de cautare/butonul "binoclu" (deoarece s-a mentionat "din lista de cautari") si nu de meniul "intrari" -> "denumire produs/serviciu".
Pentru FagarasA176
Mai incearca o data, ca la mine functioneaza.
Pentru FagarasA176
- fagarasa176
Nu, nu merge rezolvarea ta la problema luibalazse scrie:Pentru FagarasA176

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Multumesc pt. intampinare ! Chiar sunt nou in zona asta . Iti multumesc balazse ! Cred ca pana dimineata reusec sa fac curatene . Nu stiu cum de nu mi-am dat seama sa incerc si asta .Sti ,omul doar cand invata ceva isi da seama cat este de (in cazul meu )b.....z(scuze pentru expresie) .
Pentru FagarasA176
Daca la altii merge atunci si la tine trebuie sa mearga.
Daca la altii merge atunci si la tine trebuie sa mearga.

asta era interesant daca stie cineva cum se pot sterge...aurel211252 scrie:Salut.Eu a-si fi dorit sa sterg unele denumiri la:Denumire articol/serviciu"->la"Intrari",dar nu merge.Programul le memoreaza.Cand le introduci e de avut grija...

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
Doar daca devalidezi operatiunile de la "intrari" si modifici denumirea.
Ceea ce se intampla la "intrari" este ca se ia in "calcul" toate textele introduse si alegi dintre ele, la un moment dat a fost explicat pe forum de TomaC sau altcineva, dar nu gasesc postarea.
Ceea ce se intampla la "intrari" este ca se ia in "calcul" toate textele introduse si alegi dintre ele, la un moment dat a fost explicat pe forum de TomaC sau altcineva, dar nu gasesc postarea.
Asa este . Altfel trebuie procedat in cazul "denumire articol / serviciu" .Dar cum ? Ar fi bine de stiut si asta.
Pai mai sus am trecut modul de procedura, doar daca inlcuiesti acele denumire pe fiecare factura in parte prin devalidare si modificare. altfel nu se poate.
-
La inceput ,cand eram novice cu programul,am introdus denumiri de produse simplificate.Insa cu timpul denumirile produselor s-au"inmultit"(din pacate Furnizorii dau denumiri aceluiasi produs cu"n"denumiri,fiecare cu mici adaosuri).Acum dupa "vechimea"avuta cu programul, stiu cum sa le introduc,prin diferentiere in denumiri si pe Furnizori in parte...
.Era insa ok,daca mai puteam sterge din ele.Apropo ca si numerotarea B.de casa pe mai multe magazine,of-ul meu mai de mult... 

Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...
O alta posibilitate este cea cu preluare solduri.
-
Pana la urma nu stie nimeni cum se pot sterge articolele nefolositoare din lista de " intrari" ? S-au adunat f multe si e mare nevoie sa se stearga.