PAUZA !
-
Re: PAUZA !
Marin il vede pe Ion ca taia un copac cu briceagul si-l intreaba:
- Bine ma Ioane, n-ar fi mai simplu sa folosesti toporul ?! ?
- Ba da ... dar sunt platit cu ora !!
- Bine ma Ioane, n-ar fi mai simplu sa folosesti toporul ?! ?

- Ba da ... dar sunt platit cu ora !!

Solutiile de iesire din criza noastra istorica:
– Pai cum facem? Pai facem ce-au facut nemtii si japonezii; au declarat razboi Americii, au fost invinsi, ocupati si dezvoltati pe urma de yankei. Asa trebuie sa facem si noi…
– Nu merge mai, zice celalalt… La ce ghinion avem noi, parca vad ca-i batem pe americani!

– Pai cum facem? Pai facem ce-au facut nemtii si japonezii; au declarat razboi Americii, au fost invinsi, ocupati si dezvoltati pe urma de yankei. Asa trebuie sa facem si noi…
– Nu merge mai, zice celalalt… La ce ghinion avem noi, parca vad ca-i batem pe americani!

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
de la Audio!
Omul cind e negajit sau ingrijorat pt o problema zice ,,Doamne ajuta sa rezolv,sa treaca..." si rar e dupa ce rezolva cazul se zice ,,Multumesc doamne"!
Un sef de unitate ajunge la o intilnire de afacere, se ruga ,,Doamne ajuta sa gasesc loc de parcare, Doamne acuma ca am si intirziat!!! Doamne! ce o sa zica omul ca sunt neserios...dar o licarire si un auto da semne sa iasa din parcare. Iese colegul, intra el repede. Opreste si zice: ,,Nu mai trebuie Doamne ajutor ca m-am descurcat!....
Omul cind e negajit sau ingrijorat pt o problema zice ,,Doamne ajuta sa rezolv,sa treaca..." si rar e dupa ce rezolva cazul se zice ,,Multumesc doamne"!
Un sef de unitate ajunge la o intilnire de afacere, se ruga ,,Doamne ajuta sa gasesc loc de parcare, Doamne acuma ca am si intirziat!!! Doamne! ce o sa zica omul ca sunt neserios...dar o licarire si un auto da semne sa iasa din parcare. Iese colegul, intra el repede. Opreste si zice: ,,Nu mai trebuie Doamne ajutor ca m-am descurcat!....
-
La o librarie, un tip intreba vanzatoarea:
-Felicitari de 1 Martie, pe care sa scrie "Tu ești singura mea iubire!", aveți?
-Da avem, spoune vânzătoatrea.
-Dați-mi 5 vă rog!
-Felicitari de 1 Martie, pe care sa scrie "Tu ești singura mea iubire!", aveți?
-Da avem, spoune vânzătoatrea.
-Dați-mi 5 vă rog!

“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Vă doresc tuturor, o primăvară frumoasă! 

Norocul este ceea ce are loc atunci când pregătirea se întâlnește cu șansa!
sanatate si zile senine, liniste si numai bine tuturor.
Cum îţi e însurat?
– N-am voie să beau, n-am voie să întârzii, n-am
voie să întorc capul pe stradă …
– Cred că regreţi mult pasul făcut.
– Nici asta n-am voie!
– N-am voie să beau, n-am voie să întârzii, n-am
voie să întorc capul pe stradă …
– Cred că regreţi mult pasul făcut.
– Nici asta n-am voie!

Ultima oară modificat Mie Mar 04, 2015 2:47 pm de către ferenta, modificat 1 dată în total.
Doi politisti pe un aeroport.
- Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul care e asa de mare.
- Mai tampitule, nu-l deturneaza cand e la sol, ci in aer sus cand se face mic de tot.
Ora de religie în şcoală. Profesoara:
- Şi, copii, amintiţi-vă, cei care vor învăţa pentru note de 9 si 10 vor nimeri în Rai iar cei care vor învăţa pentru 4 şi 5 vor nimeri în iad.
Bulă:
-Doamna profesoară, să înţeleg că nimeni nu va termina şcoala viu?!
- Mai, eu nu pot sa inteleg cum poate un terorist sa deturneze ditamai avionul care e asa de mare.
- Mai tampitule, nu-l deturneaza cand e la sol, ci in aer sus cand se face mic de tot.
Ora de religie în şcoală. Profesoara:
- Şi, copii, amintiţi-vă, cei care vor învăţa pentru note de 9 si 10 vor nimeri în Rai iar cei care vor învăţa pentru 4 şi 5 vor nimeri în iad.
Bulă:
-Doamna profesoară, să înţeleg că nimeni nu va termina şcoala viu?!
-
Ajuta-ti aproapele,pentru a fi laudat,iertat si fericit...