inchidere luna
inchidere luna
Buna seara. Daca s-a facut validare inchidere luna(luna noiembrie 2014), ieri s-au mai gasit niste facturi din noiembrie 2014, nu se mai poate devalida luna noiembrie si implicit si decembrie si nu se mai poate reface balanta de verificare la 30.11.2014, respectiv 31.12.2014? Eu nu reusesc sa operez facturile respective decat cu nota contabila....? Cu stima,
Re: inchidere luna
Devalidati lunile pe care deja le-ati validat si nu mai stiti unde sunteti.
Ca sa aflati unde sunteti mergeti la INCHIDERE LUNA. Devalidati inchiderea la luna in care va afiseaza programul.
Daca nu puteti devalida, mergeti in dreapta sus si vedeti ce luna este ultima.
De exemplu:
Merg la inchidere de luna si in dreapta vad luna DECEMBRIE, butoanele mele sunt pe fod gri deci nu le pot folosi. Dau click acolo unde scrie DECEMBRIE si aleg dupa DECEMBRIE in jos SA VAD CE LUNA ESTE inchisa, o aleg. Acum butoanele mele nu mai sunt gri si pot sa efectuez devalidarile.
Bine ca ati venit pe forum.

Ca sa aflati unde sunteti mergeti la INCHIDERE LUNA. Devalidati inchiderea la luna in care va afiseaza programul.
Daca nu puteti devalida, mergeti in dreapta sus si vedeti ce luna este ultima.
De exemplu:
Merg la inchidere de luna si in dreapta vad luna DECEMBRIE, butoanele mele sunt pe fod gri deci nu le pot folosi. Dau click acolo unde scrie DECEMBRIE si aleg dupa DECEMBRIE in jos SA VAD CE LUNA ESTE inchisa, o aleg. Acum butoanele mele nu mai sunt gri si pot sa efectuez devalidarile.
Bine ca ati venit pe forum.

Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
@berese158, daca nu mai vrei sa devalidezi lunile, poti introduce "la zi" facturile venite cu intarziere (cu data la zi), dar in ecranul intrari in dreapta sus ai butonul >> si apare o coloana <data document> care o completezi cu data reala a fiecarei facturi.
restul se face la fel.
restul se face la fel.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
-
Buna ziua ,
am introdus toate facturile din luna septembrie 2022in OPERATII-Intrari,in prealabil am introdus furnizorii,si dupa ultima actura dau validare si nu imi valideaza.
am intrat in Situatii-listari ,Jurnal cumparari si nu se incarca cu datele din facturi .
Cum procedez ?
Va multumesc !
am introdus toate facturile din luna septembrie 2022in OPERATII-Intrari,in prealabil am introdus furnizorii,si dupa ultima actura dau validare si nu imi valideaza.
am intrat in Situatii-listari ,Jurnal cumparari si nu se incarca cu datele din facturi .
Cum procedez ?
Va multumesc !
Si ce mesaj de eroare iti apare la validare?
Cum ai introdus efectiv facturile (ce ai trecut la "data" si "data document", macar un exemplu)?
Cum ai introdus efectiv facturile (ce ai trecut la "data" si "data document", macar un exemplu)?