eroare transmitere bilant

Retea, baze de date, salvari, restaurari etc.
tudoraf841

eroare transmitere bilant

#1 Mesaj de tudoraf841 »

Buna ziua.
Vreu sa transmit bilantul on line.Ma duc pe pagina anaf transmitere declaratii,ma autentific,selectez bilant dec 2014,dau trimitere si dupa trei patru minute a-mi spune ca internet explorer nu poate afisa pagina web.
Din zeci de incercari am reusit sa transmit doua bilanturi la care am scos si recipisa.Am incercat cu decl. 112 si a mers imediat numai la bilanturi persista problema de cateva zile.
Stie cineva ce se intampla? Multumesc.

tomac

Re: eroare transmitere bilant

#2 Mesaj de tomac »

Folosiți șmecheria cu 0 la index și bifă la "Ghișeu" pentru a verifica dacă s-au preluat și au generat recipisă.
intrați pe stare D112, selectați "Ghișeu", puneți zero la index și la CUI codul fiscal al firmei pentru care vreți să verificați.
Dacă este depus și e prelucrat e posibil să vedeți deja recipisa.
Dacă nu există recipisă sau aveți un alt mesaj de eroare, va trecui să re-depuneți.
E posibil ca mesajul legat de pagina Web să vină de la conexiunea la net. Poate sunt prea mari fișierele și uploadul e mic și din cauza asta nu face corect refresh sau expiră timpul conexiunii respective.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.

tudoraf841

#3 Mesaj de tudoraf841 »

am incercat sa vad daca sau transmis si nu sau transmis.Am transmis cateva d112 si merge foarte rapid,legatura net este buna si pur si simplu nu mai sti ce sa fac.

herganiec

#4 Mesaj de herganiec »

poate bilantul are scanarile foarte mari.
comparati arhiva de bilant care ati transmis-o deja cu cea care nu ati reusit, ca marime. nu cred ca sunt la fel.
atunci refaceti scanarile cu rezolutie mai mica si apoi refaceti arhiva de bilant respectiva.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

tudoraf841

#5 Mesaj de tudoraf841 »

Am verificat,arhivele bilanturilor care au trecut chiar sant mai mari decat unele care nu trec,am trimis speta si la administrare portal finante pe mail si astept sa vad ce raspuns dau.
O zi buna in continuare.

balazse

#6 Mesaj de balazse »

Modifici marimea fisierului si transmiti din nou.
Din pacate la anumite erori, desi se ofera nr de irnegistrare din pacate nu mai apare la verificare cu eroare, ci doar simplu nu apare (un exemplu concret este la transmitere unei D.112 unde utilizatorul a gresit datele la certificatul medical, adica in loc de spital a trecut medic familie, iar cum acel certificat era mai mare decat 10 zile nu era corect).

tudoraf841

#7 Mesaj de tudoraf841 »

da,am rezolvat-o micsorand rezolutia dar chestia este ca inainte scanam cu rezolutie mai mare si reuseam sa transmit bilanturile .
multumesc .

balazse

#8 Mesaj de balazse »

Poate acum ai avut mai multe file si din aceasta cauza ai depasit limita de 10 MB.

tudoraf841

#9 Mesaj de tudoraf841 »

nu,tot atatea file am avut dar am micsorat rezolutia la scanare.

herganiec

#10 Mesaj de herganiec »

pai asta inti spuneamȘ rezolutie mare rezulta fisier mare/ fisiere mari. micsorand rezolutia la scanare sau transformand fisierul scanat din marime mare in marime de 800x600 de exemplu scade si marimea fisierului respectiv.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)

Scrie răspuns