sold eronat gestiune
sold eronat gestiune
Un magazin a achizitionat programul de gestiune de la saga. Inregistreaza marfa,emite bon fiscal direct din program. Toate bune si frumoase. Problema e ca la sfarsitul unei luni e un sold iar luna urmatoare apare alt sold de inceput in raportul de gestiune. Ce nu facem bine? A mai patit cineva asa?
Re: sold eronat gestiune
Dacă are evidență cantitativ-valorică, raport de gestiune este irelevant. La fel de irelevant este și dacă e gestiune global-valorică.
Dacă are evidență cantitativ-valorică evaluată în preț de vânzare cu amănuntul, ne-operarea cronologică, ne-introducerea proceselor verbale de modificare de preț, modificarea direct în tabele a prețului de vânzare, poate duce la diferențe.
Dacă are evidență cantitativ-valorică evaluată în preț de vânzare cu amănuntul, ne-operarea cronologică, ne-introducerea proceselor verbale de modificare de preț, modificarea direct în tabele a prețului de vânzare, poate duce la diferențe.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
licenta e pentru stocuri. gestiunea cantitativ-valorica e evaluata la pret de vanzare cu amanuntul. casa de marcat e conectata la calculator si vinde marfa din magazin direct din calculator.eu ma refer la soldul dintre luni,sfarsitul precedentei si inceputul actualei luni. nu ar trebui sa fie acelasi? se schimba in noaptea de 31 spre 1? poate n-am pus o bifa undeva...eu nu am acum in fata calculatorul,e in magazin. la programul saga contab soldul se preia. aici nu. unde gresim sau de ce nu e facut sa se preia?
Vă repet: ce treabă aveți cu raport de gestiune la evidență cantitativ-valorică?
pai am luat programul pentru un magazin. si am crezut ca va genera si raportul de gestiune.
Nu contează asta. Acel raport de gestiune, trecând peste faptul că nu este reglementat în țara asta, chiar și atunci când se conduce pe undeva se conduce în cazul unei evidențe global-valorice nu a uneia cantitativ-valorice.
sunt in aceeasi situatie , respectiv inegalitate 371 cu "situatie stocuri! am inteles cauza, dar prea tarziu! cumpot regla asta??? , avand in vedere ca nu mai stiu ce p.v. de schimbare pret am ratat ??