O firma cu obiect principal de activitate fabricarea produselor lactate si a branzeturilor, dar care detine si o ferma de animale(bovine si ovine)care furnizeaza o parte din materia prima pt productie ( restul laptelui se achizitioneaza de la terti si prin punctele decolectare de la pers.fizice) are in balanta la 31.12.2014 venituri obtinute din vanzarea produselor finite, venituri din vanzarea marfurilor (detine si 4 magazine proprii in care comercializeaza produse proprii dar si de la terti), venituri din subventii(pe teren, animale), venituri din valorificarea animalelor.
Imi puteti spune care din veniturile de mai sus se trec in bilantul la 31.12.2014 in formularul F30 (date informative) la rd.219?care pot fi considerate venituri din activitati agricole?
mentionez ca firma produce urm.produse; smantana , telemea ,diverse tipuri de branzeturi traditionale cas, branza vaca...cascaval..
Rog colegii care au un caz asemanator(au completat rd respectiv) sa ma ajute cu o clarificare.E destul de urgent!
Multumesc!
venituri din activitati agricole
-
Re: venituri din activitati agricole
Cele din valorificarea animalelor din ferma proprie, în măsura în care sunt animale destinate vânzării și nu recunoscute ca imobilizări.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.