Buna ziua,
La 01.06.2015 avem de introdus la iesiri z-ul cu vanzarile in magazinele global-valorice.
Avem asa:
Exemplu:
numerar in sertar =5000 lei
tichete = 500 lei
cec/card = 1000 lei
--------------------
total vanzare =6500 lei
brut A (tva 24%) = 100 lei
brut B (tva 9%) = 6400 lei
In Saga, conform manualului, se introduc la iesiri , numerar, tichet, card cate o iesire pe fiecare.
Intrebare: cum stiu care este brut A si brut B din valoarea tichetelor sau din valoarea card ???
Am avea nevoie de un suport tehnic....
Introducere z-ul zilnic in Saga cote diferite -Suport
- danilevicis
Introducere z-ul zilnic in Saga cote diferite -Suport
Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
-
Re: Introducere z-ul zilnic in Saga cote diferite -Suport
Totalul incasarilor din Z-ul zilnic se compune din Brut A (cota 24%), Brut B (cota 9%) si Brut C (fara tva). Tot pe rapotul Z vei gasi si TVA defalcat pe cele trei grupe. Eu consider ca tichetele, cardurile, numerarul sunt doar modalitati/instrumente de incasare!
Pentru DanileviciS
Introduci un nou client fictiv cu 4111.xxxxx pe care introduci toata valoarea Z-ului, iar la plata vei face cate o plata pentru fiecare tip (numerar, card, tichet).
Sa nu uiti sa blochezi clientii fictivi utilizati pana acum, ca sa nu te incurci.
Introduci un nou client fictiv cu 4111.xxxxx pe care introduci toata valoarea Z-ului, iar la plata vei face cate o plata pentru fiecare tip (numerar, card, tichet).
Sa nu uiti sa blochezi clientii fictivi utilizati pana acum, ca sa nu te incurci.
- danilevicis
balazse, esti genial !
O sa probez, sa vad cum merge, te mai "sun" daca ceva nu-i bun...! 

Cu cat oamenii progreseaza mai mult, cu atat se lovesc de un adversar mai puternic
Nu sunt genial, doar ca a trebuit sa gasesc o solutie si asta a fost singura.
Precis ca functioneaza, a fost testat.
Dar de putut ma poti suna linistita.
Precis ca functioneaza, a fost testat.

Dar de putut ma poti suna linistita.