discount produse
discount produse
am un magazin en-gros. Cum aplic reducerea de pret pe factura, in procent. de exemplu, in programul Abstract, am coloana discount, unde aplic discount-ul, iar cand listez nu-mi apare in factura discountul. Se poate asa ceva in Saga? Multumesc!
Re: discount produse
dupa emitere factura si adaugare articole aveti butonul discount.
competati valoarea/procentul de discount dorit pt articole si debifati toate patratelele, apoi <Accept>si gata.
competati valoarea/procentul de discount dorit pt articole si debifati toate patratelele, apoi <Accept>si gata.
Ultima oară modificat Dum Mai 10, 2015 10:48 pm de către herganiec, modificat 1 dată în total.
“Tot ceea ce este necesar pentru ca răul să triumfe, este ca oamenii buni să nu facă nimic.” (Edmund Burke)
multumesc frumos!
Am o problema in ceea ce priveste discountul acordat pe o factura care contine ambele cote de tva si 9 si 24. Discountul calculat la pretul fara tva este corect, dar cel calculat la tva nu. Programul calculeaza discount la tva cu 24 desi are ambele cote de tva pe factura. Ce pot face pentru a nu face doua facturi la client pentru cele doua cote de tva?

analitice ptr. 24% si 9%
Eu folosesc butonul de discount. Ce pot face?
Încercați cu repartizare independentă nu liniară.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.