Modul cu declaratii depuse la ANAF in SAGA
Re: Modul cu declaratii depuse la ANAF in SAGA
Nu cred ca ati citit de atat de multe ori de cate ori am citit eu urmatoarea fraza (bineinteles ca pe Facebook): "Iubesc SAGA".
Chiar asa! De ce n-am iubi-o?!
Chiar asa! De ce n-am iubi-o?!
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Multumesc dlui Bogan SOARE care este creierul din spatele acestui regal nesperat.
Multumim frumos!
Multumim frumos!
- fagarasa176
La descarcarea aplicatiei "Declaratii ANAF" pe o statie de lucru primesc o eroare "RUN! command failed.The operation completed successfully.1405"
Este o problema la mine sau modulul merge doar pe server??
Este o problema la mine sau modulul merge doar pe server??

Stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj!
Zic mai bine ca un email catre dl. Bogdan rezolva problema.
Daca va fi avand timp sa iasa pe forum sa citeasca....daca nu il ateptam pe TomaC. Intotdeauna TomaC se loveste de cele mai nebanuite situatii.

Daca va fi avand timp sa iasa pe forum sa citeasca....daca nu il ateptam pe TomaC. Intotdeauna TomaC se loveste de cele mai nebanuite situatii.

fagarasa , am avut si eu asa .....am inchis Saga...+ restart and work like e charm !
daca nu , iti dau linkul pt descarcarea aplicatiei DeclaratiiANAF gata descarcata de la Saga :
https://www.wetransfer.com/downloads/54 ... 611/df61f3

daca nu , iti dau linkul pt descarcarea aplicatiei DeclaratiiANAF gata descarcata de la Saga :
https://www.wetransfer.com/downloads/54 ... 611/df61f3
De ce nu merge butonul de Validare a declaratiilor ?
imi zice sa deschid fisierul PDF si sa-l validez in mod clasic ca pana acuma .
Asa trebuie ? Ma gandeam ca o face automat aplicatia , ca si semnarea si transmiterea la ANAF.

imi zice sa deschid fisierul PDF si sa-l validez in mod clasic ca pana acuma .
Asa trebuie ? Ma gandeam ca o face automat aplicatia , ca si semnarea si transmiterea la ANAF.
A mers, sa asteptam
-
E încă in lucru. Se mai retușează pe ici pe colo. Eu zic sa avem răbdare
Refă actualizarea. Din butonul "Setări" dă-i actualizare automată.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.
Ai JAVA instalat? Dacă nu, instalează-l.
Mai e o chestie. PDF-ul e bine să-l validezi tu și să-l semnezi din aplicație. Programul folosește DUKIntegrator pentru a valida și semna declarațiile. În mod normal eu ți-aș recomanda să folosești validarea clasică imediat după generarea PDF-ului din SAGA.
Mai e o chestie. PDF-ul e bine să-l validezi tu și să-l semnezi din aplicație. Programul folosește DUKIntegrator pentru a valida și semna declarațiile. În mod normal eu ți-aș recomanda să folosești validarea clasică imediat după generarea PDF-ului din SAGA.
e instalata ultima versiune de Java.
Pai asa am facut , validez si semnez clasic ca nu-m place sa le vad cu Duk integrator
Tie iti merge validarea din aplicatie cu Duk integrator?
Pai asa am facut , validez si semnez clasic ca nu-m place sa le vad cu Duk integrator

Tie iti merge validarea din aplicatie cu Duk integrator?
Dacă ai dat validare direct în pdf și l-ai semnat acolo, ia dă-i în ecranul de declarații click dreapta și apoi "Analizare fișier" sau din butoanele de sus dă-i pe ăla cu bifă verde. Ăla de validare.
Eu am depus toate declarațiile pe aprilie cu modulul ăsta și bilanțuri și una peste alta sunt mulțumit. E drept că eu le genereze fără să îl am deschis și le generez în PDF pe care îl validez și semnez, iar la final dau drumul la modul și le încarcă în el apoi le trimit grupat pe ANAF și-mi iau recipisa tot cu el.
Spre deosebire de CLIF știe și tratează și erorile ce nu generează recipisă.
Spre exemplu dacă în D112 nu dai validare ci doar semnezi direct îți salvează PDF-ul și se depune pe ANAF, dar nu va genera recipisă. Când vei verifica indexul nu vei primi decât un mesaj de eroare. Modulul ăsta tratează și erorile generate pentru cazul în care indexul nu generează recipisă.
Eu am depus toate declarațiile pe aprilie cu modulul ăsta și bilanțuri și una peste alta sunt mulțumit. E drept că eu le genereze fără să îl am deschis și le generez în PDF pe care îl validez și semnez, iar la final dau drumul la modul și le încarcă în el apoi le trimit grupat pe ANAF și-mi iau recipisa tot cu el.
Spre deosebire de CLIF știe și tratează și erorile ce nu generează recipisă.
Spre exemplu dacă în D112 nu dai validare ci doar semnezi direct îți salvează PDF-ul și se depune pe ANAF, dar nu va genera recipisă. Când vei verifica indexul nu vei primi decât un mesaj de eroare. Modulul ăsta tratează și erorile generate pentru cazul în care indexul nu generează recipisă.
-
Lucrul bun cu acest modul este, după părerea mea că pot să văd toate declarațiile și recipisele unei firme grupate. Mă scutește de căutări. Dar validarea și semnarea le voi face tot clasic. Nu știu ce e DUKIntegrator și ... nici nu mă interesează prea tare. Nu că aș fi reticent la noutăți. Dar am atâtea pe cap că mă gândesc că IT-iștii trebuie să mănânce și ei o pâine...