AM CAUTAT DAR NU AM GASIT PE FORUM SI NU AM GASIT UN SEARCH
ASA CA VA INTREB DIRECT
PLAFONUL DE TVA =220.000 LEI. DAR ASTA ESTE PENTRU 12 LUNI
IN CAZUL UNEI FIRME INFIINTATE IN MARTIE 2015 PLAFONUL IN LUNA IUNIE ESTE DE 220.000/12=18.333*4=73.332 LEI
AM DREPTATE ????
PLAFON MICRO =291.336 LEI TOT PE UN AN
IN CAZUL UNEI FIRME INFIINTATE IN MARTIE 2015 PLAFONUL IN LUNA IUNIE ESTE DE 291.336/12=24.278*4=97.112 LEI
AM DREPTATE ????
PLAFON TVA
Re: PLAFON TVA
Nu ai dreptate. Plafonul de 220.000 lei nu se mai imparte pe luni, de ceva timp. Din cate stiu nici pentru trecere la micro nu se calculeaza proportional.
Informatii mai poti gasii si aici:
http://www.sagasoftware.ro/?p=1249
Referitor la majuscule:
Informatii mai poti gasii si aici:
http://www.sagasoftware.ro/?p=1249
Referitor la majuscule:
tomac scrie:Vă rog să nu mai postați mesaje scrise integral cu majuscule pentru că e nepoliticos.
-
AM CITIT LINKUL DAR NU SCRIE EXACT SI NICI NU FACE REFERIRE LA UN ARTILOC ANUME.
AM FOST LA ANAF S1 SI AU ZIS CA SE DESPARTE PE LUNI, DUPA CARE CA SA FIU SIGUR AM FOST SI LA ANAF S6 IAR ACULO AU ZIS CA DVS.
NU MAI INTELEG NIMIC
PANA LA URMA O SA DEPUN EXACT CUM VOR CEI DE LA ANAF SECTORUL DE CARE APARTIN.
MULTUMESC
AM FOST LA ANAF S1 SI AU ZIS CA SE DESPARTE PE LUNI, DUPA CARE CA SA FIU SIGUR AM FOST SI LA ANAF S6 IAR ACULO AU ZIS CA DVS.
NU MAI INTELEG NIMIC
PANA LA URMA O SA DEPUN EXACT CUM VOR CEI DE LA ANAF SECTORUL DE CARE APARTIN.
MULTUMESC
Cifra de afaceri pentru depasirea plafonului de TVA nu se mai recalculeaza proportional cu lunile de functionare.
Uita-te in Codul fiscal la art. 152 alin. 1 si alin. 5 (ceea ce te intereseaza).
Nici cifra de afaceri pentru plafonul de microintreprindere nu se recalculeaza.
Uita-te in Codul fiscal la art. 152 alin. 1 si alin. 5 (ceea ce te intereseaza).
Nici cifra de afaceri pentru plafonul de microintreprindere nu se recalculeaza.
Pentru LupascuM312
Ca sa fiu mai clar, referitor la textul scris integral cu majuscule, reprezinta faptul ca urlii la noi si tare sper ca nu este cazul sau gresesc?
Ca sa fiu mai clar, referitor la textul scris integral cu majuscule, reprezinta faptul ca urlii la noi si tare sper ca nu este cazul sau gresesc?
-
nu snt suparat si nu tip.
multumesc pentru informatii
multumesc pentru informatii