Am depus declaratia 101 pe anul 2012 si am mesajul
E:validari globale
eroare atribut: luna_i:atributul trebuie sa existe
E: validari globale
eroare atribut: nr_situatie:atributul trebuie sa existe
F: validari globale
va rugam sa verificati daca folositi versiunea corecta de PDF inteligent sau daca XML-ul creat contine namespace-ul conform schemei XSD ( pentru perioada de raportare)
eroare structura: namespace (mfp:anaf:d101:declaratie:v1) lipsa sau incorect la sectiunea declaratie 101. Valoarea corecta este xmlns=mfp:anaf:dgti:d101:declaratie:v2
Va rog o versiune corecta.
Ma poate ajuta cineva cu versiunea din 2009 luna decembrie la declaratia 100?
Declaratia 101 pe anul 2012
Re: Declaratia 101 pe anul 2012
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
-
Buna ziua , am aceeasi problema cu aceeasi eroare la 101 din 2012. Am intrat pe site-ul indicat dar nu am putut descarca formularul, ma puteti ajuta cu mai multe detalii? Multumesc!
Acolo unde vi se spune sa descarcati, dati click-dreapta si alegeti:
- save link as
- save target as
Adica in loc sa dati click ca sa inceapa descarcarea, dati click-dreapta (apasati butonul drept al mouseului) si alegeti una din comenzile de mai sus
- save link as
- save target as
Adica in loc sa dati click ca sa inceapa descarcarea, dati click-dreapta (apasati butonul drept al mouseului) si alegeti una din comenzile de mai sus
Am vazut viitorul. Nu mi-l permit!
Am descarcat toate versiunile declaratiei 101 aferent 2012 imi da aceeasi eroare :
va rugam sa verificati daca folositi versiunea corecta de PDF inteligent sau daca XML-ul creat contine namespace-ul conform schemei XSD ( pentru perioada de raportare)
eroare structura: namespace (mfp:anaf:d101:declaratie:v1) lipsa sau incorect la sectiunea declaratie 101. Valoarea corecta este xmlns=mfp:anaf:dgti:d101:declaratie:v2
aveti alte variante ?
aveti alte variante ?
Nu ați completat corect D101 pentru acel an.
Cu cât știu mai multe cu atât îmi dau seama că știu prea puțin.